Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna vaha da igramo ko real
BORDO MOMCI SRETNO VECERAS . A AKO I NE PRODJEMO NIJE SMAK SVIJETA , ETO NAS I SLEDECE GODINE U EVROPI . SARAJEVO STANUJE U EVROPI.
ovaj halilhodžić je žešći kloc. blage veze nema.
Frtaljistanci(23,56%)fudbal ne igraju nogama već glavom,ako udare glavom u stativu,stativa puca.Podgorica smrdi,znak da su Sarajlije stigle.
Vi iz Šumske da šutite i ne provocirate. Jel jasno seljanče? Mada Brčko nije Šumska, ali izgleda da mentalitet Šumljaka mogu imati i oni koji trenutno ne žive na zemlji natopljenom krlju i da pritom mirno spavaju. Nekrofili. Eto kakav si čovjek, odnosno biće i pojava, jer čovjek očigledno nisi.
Moje skromno mišljenje je da će večeras FK Zeta pobjediti NK Sarajevo sa rezultatom od 4:0.
Cijela REPUBLIKA SRPSKA,od Trebinja do Novog Grada,večeras će biti uz male ekrane i svim srcem i dušom navijati za ZETU. NAPRIJEEEED ZETAAAA.....
Naprijed Zeta, pravi gradjani Sarajeva su uz vas ! ! !
Prvak Bundeslige 1999 (FC Bayern München) Osvajač Njemačkog kupa 2000 (FC Bayern München) Prvak Bundeslige 2000 (FC Bayern München) Prvak Bundeslige 2001 (FC Bayern München) Klupski prvak Evrope 2001 (FC Bayern München) Klupski prvak svijeta 2001 (FC Bayern München) Osvajač Njemačkog kupa 2003 (FC Bayern München) Prvak Bundeslige 2003 (FC Bayern München) Osvajač Njemačkog kupa 2005 (FC Bayern München) Prvak Bundeslige 2005 (FC Bayern München) German Cup Winner 2006 (FC Bayern München) Prvak Bundeslige 2006 (FC Bayern München= Davao golove Realu, Barsi, Mančesteru i igrao u Bajernu od 1998 do 2007. E hajde mi nađi igrača iz BiH da ima ovakve rezultate, pa onda reci jel legenda ili nije.
Ako ne nakupim 200 minusa poludicu :D
vahide bosanska legendo,,ti si simbol morala i ljudskosti za žvalju hasana i gladeže salihamidžiće,,,,,,,,
SRETNO B O R D O ZAUVJEK !!! Pobjeda veceras !!!
Salihamidzic? Ona mala klempava Effenbergova drolja koja je namjerno dobijala crvene kartone da ne mora dolaziti i igrati za repku? Jel ta legenda?
bola \"pitac\" šta ti znaš. prošetaj malo
meni se čini i da je debeli huseinović legenda bh. fudbala.
Hoće li mi neko objasniti što je on \"legenda bh fudbala/nogometa\". Njegova sva zasluga za bh fudbal je uspjesi sa Veležom (u reperezentaciji Jugoslavije bio je ono što je sad nama Sanel Jahić). U tom slučaju BiH ima više legendi nego običnih fudbalera. Sarajevo i Željezničar nekoliko puta, Borac iz Banja Luke, Sloboda iz Tuzle, Velež, pa i Čelik, imali su svoje svijetle trenutke, što znači da su oni svi legende, jel\' Legenda bh fudbala može biti neko ko je zadužio i bh klub i bh reperentaciju, ili u izuzetnim slučajevima ljudi kao Salihamidžić, Barbarez ili Ibišević koji nisu imali priliku igratri u bh zbog rata.
Hvala Vahi na podršci,a DIVOVIMA sa srećom večeras....... FKS