Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha kralju pusti te purgere-iskreno ti si za nesto puno vise od dinama.Vidis da su supci nezadovoljni za sve sto si ucinio a puno toga si im uradio za kratko vrijeme.Puno srece u daljem radu s nekom boljom ekipom-Oskreno se nadam da ces biti trener nase reprezentacije.
Mamicu mamicu ti!
PA kako aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@u Kad nadjes Jovana, javi da mu i ja rebra prebrojim, na vrh gore Trebevica, zastava Francetica.
----
dzeku mjesto dodika stavimo i sve ce biti zlatno u ovoj drzavi
vaha se otego mamic protego ko ih sljivi oni dobri love ja nis nemam od toga
jozo-bugojno !Sta mislis cija ja ovo adresa([email protected])Jos sat vremena pa ti imam i kucni broj.
Vaha ,uzdignute glave mozes otici.Vidis kako ove ustashe laju mamu im ustashku.Ovaj jozo.bugojno jebho sve svoje potrazicu ga ili ziv necu biti,da mu pogledam u oci pa da vidim smo kako drhti,necu da ga bijem jer ce kad me ugleda da drhti.......
ŠTA VAM JE LJUDI MANI TE SE EMOCIJA ČOVIJEK DOBIO PONUDU IZ FRANCUSKE KOJA SE NE ODBIJA MALO SUZA I PREDSTAVA ZA KRAJ POSAO JE POSAO
Vaha legendo pusti nafuranog cobana nek galami ti si za njih sve gospodin i međunarodno priznat strucnjak...
Tako je to kada imas posla sa ciganima. Koja je to sirotinja da ima Vaha nije odgovarao. Lukavi, siromasni hrvati!!!
Vaha pomozi Velezu.Nismo ni mi sto smo branili drzavu ostali u Mostaru zbog para.
[email protected] zamisliti sta tebe ceka i tvoju familiju u toj eknlavi kada se zakola opet, a morace moj hebacu balij kii...bas radi ti HAMICA!!1 STO SE TICE VAHE SRETANI MU PUTI I NIKADA MI NECE BITI JASNO KAKO JE MOGAO OPSTATI TOLIKO MEDJU TIM PEDER..CINAMA..IAKO MU JE ZENA HRVATICA:)))))
http://www.index.hr/sport/clanak/vaha-ih-predriblao-odlazi-u-francusku-za-tri-puta-vecu-placu--/550571.aspx
e moj vaha, ko se s djecom igra ostane popisan....
Jozo Bugojno [email protected]