Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi puno pricaju teško nam obijasniti neke stvari, kada nas ponesu pare.
Znam da se mnogi ne slažu ali Vaha je jedan veliki mudrov koji voli pare...i nije sporno volim ih i ja ali ja to priznam. On traži 101 razlog da ne bude selektor BiH a prihvati ponudu Dinama..
pa sam si naveo razlog. mislim da je bilo 800 000 evropskih razloga za godinu dana
Ovi igrači Japana razmišljaju kao naši političari,ali su ipak za nijansu skromniji.
I on misli da će vječno biti trener.Vrijeme je da se vrati u BiH kao selektor i da vrati dug domovini.Nece valjda čekati kao Ivica Osim.
A zasto? zar ti nije dovoljno jasno rekao zasto ne zeli da bude selektor? Da mu drugi satsavlja reprezenatciju. Pametan covjek ne zeli da rudi u ludoj zemlji.
@lik5 Ne moze neda Pika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)