Oštro kritikovao sportskog direktora
0

Halilhodžić: Leonardo je uzrok problema u PSG-u

Totalsport
Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić
Bivši trener zagrebačkog Dinama, bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić, oštrim se riječima osvrnuo na rad sportskog direktora PSG-a, Brazilca Leonarda…

Klub s Parka prinčeva je prije nekoliko mjeseci došao u vlasništvo katarskih investitora koji su uložili golem novac u pojačanja, a na mjesto sportskog direktora su postavili bivšeg trenera Milana i Intera, legendarnog brazilskog nogometaša Leonarda.

Unatoč silnim ulaganjima, PSG nije uspio proći skupinu u Europa ligi, a uz francuskom prvenstvu je uoči ovog vikenda bio na drugom mjestu, s istim brojem bodova kao i znatno jeftiniji Montpellier.

  • Leonardo je uzrok problema u PSG-u. Otkad je došao, sumnja u rad trenera Antoinea Kombouarea. Svima je jasno da čeka prvi poraz da ga smijeni. Ne možete zamisliti koliko to može destabilizirati igrače. Ne razumijem zašto su mu katarski vlasnici dali toliku moć - rekao je za L'Equipe aktualni izbornik Alžira.

  • Mislim da Leonardo nema sposobnosti da izgradi nešto. Nema ni dovoljno iskustva. Uostalom, svi su se smijali kad ga je Inter uzeo za trenera. Ako PSG ne uspije, to će biti njegova krivica - dodao je Halilhodžić.