Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin
Bio gospodin nekad,sad je na smetljistu.Nek' saceka da vidi kako ce Robi raditi,pa mozda ga uzmu nasi za pomocnog trenera.Da bar dobija platu,kakvu takvu.
U 65toj godini te tretiraju kao smece ali ti podnosis jer volis pare. Idi bolan ne bio malo do Jablanice, idi odmaraj, pecaj, druzi se s rajom a imas i Mostar i Velez ako ti je do fudbala. Ne znaju ljudi uzivati i to ti je, samo daj daj daj
vala baš
A sto mu ovo treba? Mislim, provaljuje se jbt
Dobra predstava Vaha,,, kako je Đapan men uspio da se rasplače?
Mogao bi se malo boriti i za čast BiH reprezentacije...
Nedaj se Vaha imas jos daha!
Nisi htio preuzeti BiH repku zbog “slabe” plate! Pa Vaha dragi, radiš vani 20 godina, jel’ ti toliko “škripi”??? Gladan para!!
Vaha Sensei
Dosao po istinu da mu je jos para uzeti
Dal je moguće da ovi genocidaši čak i na ovo botuju???
Kakav danak neiskustvu mladog Vahida.
E pajdo ti sto si vodio Japan vodio,dzaba ides moliti tamo ko klosar. Jedino da cijeli Savez japanski izvrsi harakiri,a i tad je pitanje. Nesto si im omrz'o mnogo,ima tu svega.
Uzmi BiH, samo ćeš 5 puta po trojicu morat rasporedit, i slava je tvoja.
Eh eto,hoces ti Japan.Odradio zadatak i opet u smece.Sad hodaj tamo vamo i trazi pravdu kod njih. A za Bosnu nisi htio cuti... Pa nisi se ni tamo u Japanu nesto proslavio.Samo si se nasikiro poslije 3 godine.To si mogao zaraditi i Bosni,a da si Bosnu odveo na SP bio bi kralj ovdje.
Sto bi on preuzimao Bosnu? Nece covjek da mu se iko petlja u posao, a poznavajuci ove nase iz saveza cim bi dosao na mjesto selektora imao bi listu "talenata" koje treba ubaciti da igraju ne bi li se prodali u englesku dvadeset osmu ligu.
Bojkot Suchiju
kažem jaaaaa wwwww
Ne daj se, Vaha! Bosna je uz tebe!
e eto sad bi trebalo zaratiti sa japancima zbog njega