Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mali je propao cim je otisao u galatu, zna se da u turskoj osim sapunica nista ne uspijeva
a i sapunice ne bi uspijevale da nema srba, valjda ih geni privlace pa se pronalaze
Jadan si!
Dace Bog, samo polako!
Hajrovic ima talenta, DEFINITVNO!!! Ali on ne moze da dodje do izrazaja kada igra na pozicijama koje njemu ne odgovaraju... Sjetite se malo utaakmice protiv obale slonovace i mexika... Bio je odlican. Ali Hajrovic je jos jedan prsedan od TELETA sa klupe, jer jednog odlicnog ljevaka konstantno, ali konstantno drzati na poziciji desnog krila.... To moze samo susic i tacka!!!
HAJRO HAJRO OPET SI PRESTO DA UZIMAS TABLETE
Sve je jasno, manje vise ... http://www.youtube.com/watch?v=ZIaPg8qNj_E PS - Pogledajte zadnju scenu jos jednom, pa dobro razmislite je li na na SP odveo Susic Hajrovica ili Hajrovic Susica?
Svojim je igrama u Grashopersu Izet Hajrovic pokazao da zna znanje. On ima izgradjen sut, a to se vise ne zaboravlja: http://www.youtube.com/watch?v=YpO0qwquPLs
Izet desno, Lulic lijevo, a Dzeko u sredini. Iza njega Medunjanin ili Ibisevic, zavisno od protivnika i nasih zelja. I nema zime.
Boga mi kako ti zavrsi u Werderu cini mi se da nikada gori nisu bili
i ja bih htjela biti kapetanica Bele ladje pa ne mogu !
Mozda ne znas gdje su ti limiti. Sto se Hajrovica tice, on to moze. :o)
Kakav Werder i budesliga!! Hajduk i HNL, to je nivo! (za našeg "selektora")
I juce ste našli da pobijedite...