Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god je otisao u Tursku ligu propao je.
Još jedan Bosanac u listi onih koji su prepoznali kakva su Turci gamad. Samo naprijed Izete!
On nije bosanac, on je sandžaklija.
Bravo Izete, dosao si u mozda najbolju ligu 5 sto se tice kvaliteta igre, sigurno najbolju sto se tice organizacije i finansija, sretno.
Prava stvar za Hajru.
Je li ga bukvalno raskin'o? Što nije raskid'o golmanske mreže po Turskoj, šta mu je ugovor kriv?
pa inace kada te ne plate onda raskines ugovor eto zasto je raskinuo. a nije se posebno naigrao igrao je ukupno oko 480 minuta (oko 5 utakmica) u ligi i kupu zabio je gol i 3 put asistirao sto nije lose.
Ma jasno je meni kralju sve ovo, samo se malo zezam oko 'raskidanja' ugovora. Naravno da to nije loše u odnosu na minutažu koju je imao. Nadam se da će u novom klubu imati bolje uslove, što bi se trebalo odraziti i na bolju igru u reprezentaciji. Pojedincima trebaju bolji klubovi kako bi nešto bilo od njih. Valja nama na EP.
Bundesliga je za nase igrace idealna! Sretno!
Super sa srecom neka mu je.Znao sam odmah kad sam cuo da je potpisao sa galatasarayom da ce bit belaja nije turska liga za igraca njegovog kalibra.
Neka si raskinuo Hajraga. Nekad su se turski klubovi ponasli sa respektom prema nasim igracima ali sranje koje su napravili Misketu, sad tebi stvarno nije vrijedno nicega. Idi u Werder, tamo igrac poput tebe ce imat svaku minutu odigranu
Samo vi pričajte protiv Galate, samo nemojte da vas čuje Tarik Hodžić :)
p.s. dobićeš Izete za 30 godina, isto k'o gore pomenuti :)
Ja samo ne znam koji je .urac bio Manciniju da ga trazi. Handrio je Dzeku, ev sad i njega. Galata je ovdje kriva samo sto je žabara poslusala - los poslovni potez. Mancini da Bog da ti sljedeci za Hajrovicem kupio kofere, i otisao negdje u Kinu da ne cujemo vise za tebe.
Pa falio mu Bosnjo da ga handri!
susicu odlazi.
Koji Susic,ima ih vise?!
Nije ti ni bio posao da ides u tu debilsku ligu...
Ta neće Sandzaklija u Pazar?
Volim braću Meksikance
Bravo decko Ne znam koji si kurac uopste trazio tamo U Turskoj se karijera zavrsava a ne gradi
nema on qvalitet za BL ali mozda nesto ...
nikakav trecerazredni igracic cak ga ni propali turci nece pa ga najurili
Precjenjen igrac -_-
Nešto slično kao Luka Modrić
Ne, ne prijatelju stari. Luka je vodio Real do tituleprvaka Europe, a Rakitic Sevillu do Europa Lige. A Bosnjak hajrovic osvojio bajramski turnir
PRIKAŽI ODGOVORE (2)