Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad debituje onda je tek reprezentativac BiH.
Treba se prvo informisati pa onda pljuvati nekoga. I ja sam imao ružno mišljenje o njemu dok nisam pročitao neke izjave... kad je prihvatio poziv za Švicarsku rekao je nekako ovako: "Trenutno nemam nikakvih poziva iz NFSBiH i dok je tako prihvatit ću poziv za ovaj meč jer je prijateljski i ništa nije definitivno. Kad dođe poziv iz BiH onda će biti drugačije... " Prije toga i ja sam imao takvo mišljenje dok to nisam pročitao, ali sad se najiskrenije nadam da ćemo gledati ovu igračinu u našoj repki...
konacno jedan komentar u kojem se koristi MOZAK. Bravo!
Još jednom,debilčina,isplažena jezika...navalite minusima...
Trazi li ga Barcelona ?
ja sam konto da je potencijalni Bh. reprezentativac :/
Kaze Dino Merlin : '' Gdje si bio ti tada kad ej bilo najteže'' ??? Amnestijo...
A Dino je bio u inozemstvu i pjevao "Odoh i ja Bosnu brani-Ti"
nije ovdje rec o Dini, isti su oni ;) ali zar nam treba sada neko ko nije hteo da igra za nas jer je mislio da ce ga pozvati svicarci ? sada kada smo izborili plasman??
Koliko vam plaća da ga reklamirate J3bo vas on više!!!!!
NE SMARAJTE S NJIM... ON NIJE IZABRAO BIH SRCEM, VEĆ ZATO ŠTO SMO BOLJA REPREZENTACIJA OD ŠVICE I KOD NAS ĆE SE BOLJE PRODATI, JER NAJSKUPLJI TRANSFERI PADAJU NAKON SVJETSKOG I EU PRVENSTVA A TRENUTNO SU SVE OČI NA NAMA, IDEMO BRZO, IDEMO ŽESTOKO....BRAZILKE NE MORATE UČITI ENGLESKI, ZA ONO ŠTO NAMA TREBA NISU POTREBNE RIJEČI :)
Al zbog čega mu ne bi dali priliku da igra pa svaki gol njegov će nam vrijedit i da nije od srca jer ako ne bude igrao kako treba znaš da u fudbalu imaju 3 izmjene tako da pričaš gluposti.
@Antee, a de nam reci sta ce tvoji zemljaci Mandzukic, Rakitic, Petric, Simunic, braca Kovac, Stanic,... i jos jedno njih 6 u 'rvackoj repki kad su ko i ti 100% Bosanci i Hercegovci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci ode i on sad u Barcelonu
Mujo glup si :D
Ima li iko,da stane ovoj priči o ovome ušlji u kraj...Daj napišie nešto lijepo o Van Persiu,koji igra u M.Unitedu i igra za Holandski državni tim...Dosadni ste više sa tim blesom...On se je odlučio,gdje i kako će igrat,davajući mjesta u vijestima za ovog debilerosa,nema smisla...eto prijedloga,ujutro objavite,dali posti ili ne,šta mu je bilo za sehur ukoliko posti,odnosno doručak ako ne posti,koje boje danas vozi avto...stvarno ste bez veze...
boli nas k...c za V. Persiem. Izet Hajrovic je BiH igrac. Gdje ti zivis?
Živim u BiH...hebo te Hajrović,u najmanju ruku posro i izdajnik,,,Prvo švica,tamo izgubio jumfer,pa sad bi za BiH...a nama svaku fuksu možeš uvalit i prilijepit...zato nam i jest kako nam jest,u svim sferama života...zemkja čuda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slabo nam javljate jel ko izveo dobar aut.