Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz tuzlanskog porodilista su nam javili da je jutros rodjeno sedam izeta i cetri djevojcice
i sve cetiri su Izete
A to sto nas je Bičakčić ocepio,to nista a??
Ovaj je pobjedonosni pa zato
sto jest jest bicakcic je o'cepio medjutim "nato ozbiljno razmislja" da jednom bombarderu da ime izet :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izet će aBd u skorije vrijeme postati jako tražen igrač i jedan od najboljih BiH igrača. Uz Džeku, Pjanića i ostale će činiti naš tim na svjetskom prvenstvu u Brazilu :)
Izete rodilate majka Svicarska tako lijepog!
Hvala ti reprezentacijo BiH sto si usrecila ovoliki narod, zasluzili smo vise!
Bosanci, niste igrali dobro ove dve zadnje utakmice ali ste i takvi napravili posao koji mi izgleda nečemo moći za narednu deceniju . Gledao sam vas protiv Grčke koju niko nikada nije tako razmontirao i bilo mi je puno srce jer su oni uvek igrali antifudbal. Sretno u Brazilu. Malo osvežite ekipu i bićete pravi HIT u Brazilu.
gol godine...ne samo zato sto je raketa nego koliko nam znaci! akobogda da jos hiljadu takvih postigne
Ma komentator je najjaci... AHAHAHA ... Ajmo BOSANCII ♥
Pih, ja takvih golova na stotine nabijem kad sa sinom igram plejstejsn.. :))
Misllim da sam postao totalni ovisnik o gledanju klipa sa ovim golom. Zena mi vec prijeti da ce me ostaviti i pobjeci sa nekim Izetom ;)
Bosna je najbolja, idemo do vrha Kraljevina bosna pogotovo, više na renesansnakraljevstva.com
Replay.
Pitam se samo, dali je Dr. Hajrovic ikada u svojoj karijeri imao osjecaj koji je imao sinoc poslije ove golcine. Ljevica ti se pozlatila !!!
hajrović ima najbolju ljevicu na svijetu
Izete sine dodji vamo ja sam čika Senad :-) BTW golčina !
Inače je moj televizor uvijek ugrožen,preživljava zahvaljujući uspjesima reprezentacije,inače mu ne gine skok sa balkona...neko veče je zamalo ostao u životu....a jučer,jučer bih kupio onoga 2x2 metra...jao,jao
Ovo nije bio go, ovo je golčina!