Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vako nastavi mogo bi se u Shkelendriju iz Tetova prodat
Daje golove baš kad je potrebno :)
Izet caruje. Nadam se da ce Dinamo konacno prezimiti nakon sto su se kotarisali krimosa.
Jel mlada kupila novu torbicu Izeteeee... Mora Louis Viton. Nana joj je imala istu a nije se znala potpisat
Jel mlada kupila novu torbicu Izeteeee.... Ne može ona bez Luisa Vuitona, jer i nana joj je to morala a nije se znala potpisat...
Momak je potencijal
Ovaj momak jos nikad nije podbocio igrajuci za Bosnu. A svaki put kad je bio na travnjaku, napadacka igra je bila kreativna, sa gol-sansama i golovima u kojima je Hajrovic ili bio egzekutor ili asistirao. Zato sam rekao vec mnogo puta i opet kazem - ne samo da je Hajrovicu ucinjena nepravda, vec je i sama reprezentacija trpjela i njen (ne)ucinak je pokazatelj konkretnih gresaka. Da li zbog onog istorijskog udarca ili cega vec, ali meni jedan od omiljenih u drzavnom timu.
Jeli to onaj dinamo što uvijek igra ligu prvaka
varas se imaju pobjeda...a u ostalom i da nemaju opet igraju skupine 😁
Izete povedi nas!
lahko je hrvatima oni su velesila
@K1KS3R od tvog treba napraviti naučni rad. Naziv: Škutor.