Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izooo kralju pozdrav iz Banja Luke .Znas oni mene bre mnogo volu :)
nepravedno izostavljen u subotu,naše najbolje krilo,hranio bi đeku i ibiševića loptama,a ne kao onaj kamen Višća,Meša daj ostavku,nemaš pojma,Bičakčić na beka
prije je varupa iz travnika zasluzio poziv u reprezentaciju nego hajrovic
Hajrovic je nas Kec u rukavu. Tamo gdje Ibisevic i Dzeko budu zakazali, Hajrovic ce svojim strahovitim sutem razmontirati Austrijski gol. Nikada dok sam ziv necu zaboraviti Brazil ali zahvaljujuci upravo Hajrovicu, jer bez njegovog gola bilo bi guravo ili nemoguce. Nadam se da ces postici gol protiv Austrije . Iskreno ti si nasa buducnost.
Joj hajrovicu ja kad cujem tvoje prezime odmah se sjetim onog gola u slovackoj... valjda ces naci klub u kojem ces igrati redovno...
ako napisem da cemo vjerovatno izgubiti ,a hocemo..eto minusa
Mi, kad smo u najboljoj formi bili, gubili smo od Egipta i ostalih levata u prijateljskim, tako da tu pravila nema. Da se igra zvanicna utakmica, vjerovatno bi izgubili.
Citam Interviju sa Osimom na austrijkom portalu, i on kaze da cemo izgubiti...minus tebi = minus Ivici Osimu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)