Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo godi Papetu bio se zabrinuo za TSS a sad kad je Hajrovic presjedio cjeli mec lahnulo mu,jer odma ce reci Hajrovic nije igrao dok, ,mojo Timothy hara u HNL,,a svi znamo koliko je Hajduk jadan ove godine tabela govori sve
mujdža je solidan, baš me zanima kakav će biti sad u repki, vise sam i zaboravio kakav je lik :D
Nista boljenisu ni zasluzili kad koriste Samsung Galaxy mobitele. Nikako da njih dvojica shvate da je iPhone 5S bolji i od Galaxy Note 3 i od Galaxy S4.
Al zato Zuka u prvih 11 protiv Milana. Nema labavo!
werder od nekadašnjeg giganta njemačkog nogometa, postade drugoligaška ekipa.
Nema veze samo Zuka mora u prvih 11...
Ma ja zuka će riješiti sve probleme Hehehehe
Nece rijesit niko sve probleme al nam se na njegovom primjeru pokazo sav bezobrazluk saveza i safeta
realno ono sto pokazujete na terenu, dobro je pa ste medju 18 igrača u timu,, i to je uspjeh, jer ima gore gledati sa tribina.
da Bog da mi i jedan bod uzmemo na ovome euru :/