Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmol mi slobodni u ovom kolu?
Mnogo srece nasim igracima
j.e.b.o vas hajduk u tuzli krava od antraxa preminula!!!!!! levati
FORZA GRANDE JUVE !!!
Ajde ne seri...
ejs sad život i više od toga jedne šanse ne bi sinoć. haj da si reko Ajduk je sve pa ne velim
Normalnim ljudima je važan uspjeh njegovog kluba,a mostarskim muslimanima je važan neuspjeh Zrinjskog.Bože moj koliki jad izbija iz tvoje rečenice nisi ni svjestan toga.Nekada mi vas je žao majke mi. Zrinjski je život i više od toga!!!!
Samo Hajduk vječno živi !!!
j.e.b.o vas hajduk u tuzli krava od antraxa preminula!!!!!! levati
Vazno je da Zrinjski ne igra vise :)
@pitanje zato sto je Inter osvojio it cup pa ide jedno dodatno mjesto iz lige. Al ce biti intresting Paok - Fener :D:D:D
sa kim Šeljo igra u kvalifikacijama za LS? da nije sa sarajevom.... BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HHAHAHAHA \"nekad olimpiski grad, sada ši.tarsko selo\" kikiriki kospicehehehe...
Anortozis nije iz Grčke, glupani nepismeni!
Excuse my ignorance - ali otkud Juventus u takmičenju za prolaz u grupnu fazu Evropsej lige ? Mislio sam da se oni ove godine nisu uspjeli ni ovdje plasirati, jer su bili 6 ili 7 .