Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fast & furious Avdija
Brzonogi Avdija, strah i trepet svake odbrane :P
Safetovih je 20% da se zna odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je transfer zaista ostvaren onda je to dobra stvar za Avdiju, igrati u 2 ligi Engleske je uspjeh i sigurno mu ni mjesecna placa nece biti losa, sretno Zmaju koji je cesto ismijavan i nazivan svakakvim nazivima od ljudi koji nemaju ni 20 KM u dzepu!
AVDIJA JEBI ME
Ali hajduk je dobar: " Iako su zvanicnici hajduka dugo oklijevali..." hahahahahaha koliko, 10 sekundi do nisu shvatili da ne sanjaju
Avdija kralj i kad jebe nevadi ga, mozete mislit kad bude sad iz druge u prvu premijer ligu usooo
Avdija je odličan trkač, samo mu lopta smeta.
jako loš transfer, ovakav igrač sa karakteristikama kao što je on bi trebao mnogo bolje da kotira na tršištu. Ipak, izgleda da je presudila njegova karijera koja nije bila baš naročito izuzetna, prvenstveno mislim na klubove.
Kad se proda neki bezvezni hrvatski ili srbijanski igrač u Evropu, ovi ga zakucaju u zvijezde, a mi svog lijepo poseremo, a sutra očekujemo da nas on sve poštuje. E jeb`o ti nas.
Pa dobro nismo svi isti, Avdija neka je sa srecom pa akobgd da jos dugo igras za BiH...
Đesu sad oni što su ga ismijavali, a živi bili pa vidjeli kako će Avdija garit' u Engleskoj.... Najopasniji je kad iz prve ubaci u petu brzinu..
Sto ce voditelj prenosa imati problem sa izgovaranjem Vršajević! Kako god bolje u englesku makar u nizi rang nego u hrvatskoj ligi
Kad sam vidio protiv Francuske kako Avdija pretrca Evra tek sam onda vidio koji je to potencijal..
Kad sam vidio protiv Francuske kako Avdija pretrca Evra tek sam onda vidio koji je to potencijal..
Dosao je tiho i usao u legendu.
sretno engleska je engleska pa druga liga druga bolje nego hajduk ,sve je reprezentacija uhljebila i digla,e sad malo igrajte za narod a ne da naplatite i od jadnog saveza
Proda Safet Sajo Sarajlija a.k.a.nepotizam Avdijatora. Pa treca liga treca liga. Aferim. Tinu je već teže prodat. Prodat Tinu bi bilo ko prodat komad govneta sa đona Beckhamovoj Viktoriji. A to je već umjetnost - uvalit nekom Tinchija vinkija.
tiše malo balo balavi, TIŠE!
dok ima kretena koji ne umiju koristiti mozak - bice i podrske onom kretenu Saji Safetu Sarajliji a.k.a. nepotizam. Ko ovaj recimo debil "iskosa". Ili je to mozda sajin buraz i njegova agencija za uhljebljenje rodbine i losih igraca. Ko zna možda će se nekad i tužilaštvo baviti Sajom.
raja vikala: svrsajevic. boga mi, svrsi co'ek u Championshipu.
Izgleda da ovaj Midlsbrou pravi ekipu za 3 a ne 1 lige