Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nek za kaznu otvrci krug do Pariza zahvali i poljubi miđu za sve sto je uradio za njega i nek se vrati bez odmaranja.
i amidžišnu da se ne ljuti
Tino - buduća nada BH nogometa
A gdje nece bit' nervozan, amidza mu buducnost reprezentacije podredio da ga proda, skupio vise minuta na svjetskom nego u Hajduku, pa transfer u Inter ovo ono, a na kraju ne moze ni u Inter iz Zaprescica.... Bio bi i ja nervozan :)
prvi sam protiv nacina na koji je zaigrao na svjetskom,ali realno i dokazao je zadnjom tekmom da je bolji igrac od pola klupe reprezentacije.Momak je napravio jedina dva driblinga na cijeloj tekmi
prvi sam protiv nacina na koji je zaigrao na svjetskom,ali realno i dokazao je zadnjom tekmom da je bolji igrac od pola klupe reprezentacije.Momak je napravio jedina dva driblinga na cijeloj tekmi
Kojom zadnjom tekmo jadan ne bio? Kad je to on odigrao dobru utakmicu? Jesi li ti svjestan da njega u Hajduku drze i trpe samo radi eventualnog transfera i da nesto na njemu zarade,on nema kvaliteta ni za prvih 11 u onako jadnom Hajduku.
Od kud ovaj dođe . . . Yeb'o ga onaj 'ko ga dovede i 'ko mu pupak sveza ...!!!
ahihihihih, kakva je prčija postao taj hajduk.
https://www.youtube.com/watch?v=BhVUMZs8VfE covjek objasnio
Zar nije on un Inter-u?
Jeste alu u onom iz Zapresica...
Amidža te uništi na čisto.......
Dajte da se izdrkavamo jer nemamo pametnija posla.
posaljite ga na Vis i ukinite trajektnu liniju
Mislis da bi na Visu mogo igrat zadnjeg veznog, na malonogometnom turniru klapa?!Il bi ga postavili na zadnjeg iza gola, da im lopta ne ide u more?!
Pravilno je "kazniti Tina Svena Susica".
Pravda za familiju Suskavca!
#Croatissimus....vodi kuci ovog rasnog igraca pa nek ti uveseljava familiju posto na sve lici samo na fudbalera ne lici.
Jel ti drago što ćeš ga u repki gledati još 10 godina? :D
On nece biti pozvan vec proti Izraela,dolazi Vrancic ako Bog da a pored Seje i Harisa nema sta da trazi
Valjda mu amidza trenira neki klub nek ide kod njega...bice najbolji
oooo sad će adžo da veze potegne :)
Mojne da on poteze veze, razvezace se Tinin brodic!
Pa novinari i jesu smeće, u većini slučajeva...Tino, Halid je uz tebe!