Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel i dalje biti praksa da igrači mahmurni igraju? Da se noć prije utakmice derneči i opija i onda mi sutradan ispred tv gledamo i nije nam jasno zašto nam se pola ekipe vuče po terenu, hočel i dalje biti praksa kad su okupljanja reprezentacije da naši igrači više vremena provode sa porodicom jedući kolače praveći kuće nego trenirajući reprezentacijom što je sam Lulić izjavio
Hoce, ovaj pokusava bit jaran sa igracima i menagerima, vec sad pokazuje da nema nikakav autoritet vec samo trkelja po drustvenim mrezama. Nazalost, ovaj ce bit najgori selektor do sad, igraci ce igrat mamurni, trenirace sa 20% snage i nece ga bendat ni za suhu sljivu
Pa nije on kriv sto igrace boli chundara i sto nisu patriote pa ce se tako ponasati.To je iskljucivo do igraca i njihovog (ne)profesionalizma.Ne moze on tu mnogo uraditi i mijenjati neciji mentalitet.
Nije dobro, napadate čovjeka i pravite lošu atmosferu a kvalifikacije nisu ni počele. Sretno od mene i da započnemo sa dobrim rezultatima.
Kod nas je i u sportu kao i u politici sve se u krug vrti sport nam vode neuspjesni malo budu selektori dobiju otkaz onda opet nakon par godina vrate se i tako u krug.sport i politika na istim granama
Promaśaj trener. Želi nazor Cirinu harizmu da postigne.
Ja ne vidim da odgovori na pitanja
Kazi sa kim si u semi pa te doveo na to mjesto
Kako lijepo rece Dejan Savicevic u onoj emisiji o Faruku Hadzibegicu, "Mi iz ex-YU se sastajemo cesto na nekim sastancima i zanimljivo je da samo vi iz Bosne zalite za onom zemljom, samo vi stalno placete za onom zemljom".
Sve vic do vica
Rukfas Hadzibegic 🤣🤣
Pokajat će se brzo… 😃😃😃😃
ko ce mu sastavljat ekipu?
Meni nije jasno, jel ovaj frajer trener ili PR masina??
Vjerovatno je mislio na pitanja postavljena na Facebook profilu ali eto ako slucajno pogleda i ova na Klix-u neka odgovori. Da li je uputio rijeci zahvale Draganu Stojkovicu Piksiju sto ga je ustolicio u selektorsku fotelju preko Milorada Dodika koji je naredio svom sestricu Vici Zeljkovicu da postupi po istom ?
Moraš naglasiti kada, jer Faruk je već bio selektor?
@antipapcina Jest dok mu Pasalic nije javno objavio kolika su mu primanja i odmah je zbriso ko metak iz reprezentacije. A Tad nije bio Vico u Savezu pa nije potrebno naglasavati KADA.
Fenomenalno!
Mozda bude Vico umjesto njega odgovarao.
Hoces li Hadzibegicu imati svoje JA, ili ces slusati sta ti Vico i Savez kaze?