Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno...
Pa sto ne bi uzeo 100 miliona kad ce UFC zaradito 3/4 puta vise
3/4 (odnosno 75% vise) ili 3-4 (300%-400%) vise ?
TAKO JE.
Habibi, Habibi, Habibi ya nour el-ain
za 100 miliona ja bi legao i rekao obojici udarajte dok se ne umorite ...
😂🤣🤣😂😂😂😂😂
Đe je otišao ovaj svijet.100 miliona za brutalnu tuču dvojice čobana.Dok milioni ljudi širom svijeta nemaju šta da jede...
Oce se ko pobid za milion?
@2020krecemNoviList, HOCU ja!
Skromna porodica
ovo je pravi manadžer
Irac je šou ko Muhamed Ali ovaj vehbija je ogranicen nije sazrio za ovog “Americkog Cirkusa”.
Puno priča a prerijetko se bori. Izgubi li od Fergusona, koji je teži protivnik od McGregora, neće ga niko više tražiti ni za 10% te cifre. U UFCu izblijediš nakon 1 borbe. Jedan poraz i od nepobjedivog šampiona postaješ luzer.
@FNM McGregor je nešto bolji tehnički a i brži ali Ferguson mi je nekako teži protivnik. Kao da udaraš u kamen, neumoljiv, ekstremno dobar kardio. Slomi protivnika ritmom a kad ga uspiješ udariti ne pada.
Kažu vjernici da se za parama ne treba trčati, jer je smrt bliža vratu od kragne od košulje .. i da ih pravo bogatstvo čeka u raju ... Lažu 😂😂😂
Platice oni ,velika su interesovanja za takav mec . Nadam se da ce opet Habib slavit ,insaAlah....
Za Khabiba se prvobitno navija zbog vjere pa onda sto je dobar sportista
Šutaju se milionima ko mi djeca s krpenjačama, a sve vjernici 😎
Pa od kad je vjerniku zabranjeno da zaradjuje i bude bogat?