Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo unuk primarijusa Guzine iz NMK garant je Semso nesto sredio tu
Nisi imo sreće kad je dragi Bog dijelio prezimena al će valjda biti bolje u Sarajevu
@PradBitt .cuj bog djelio prezimena..!!!! oplakah..!
Ma ništa od ovog Guzonje. Jedino pojačanje za sad je Oremuš, iskusan igrač vrijednosti cca 500k. Ovo je drugo sve smućkaj pa prolij.
jeste me to blokirali??izmedju Concordije/Dinama!sa svinjskim i Velezom!tad je svinjski bio klub koji nije igrao ligu!vec amaterski klub za razliku od veleža!koji je tad igrao 2/ligu po redu u kraljevini tadasnjoj!velez je jos tad imao ucesece u tadasnjem turnir takmičenjima!sto je to sad kup/drzavni!!sto SVINJSKI nije mogao radi amaterluka!!!
Imal’ se kome u tom Sarajevu da se cestita Bajram???
Zna li iko ovog lika? Jel umije ganjat loptu ili je neka muljaža upitanju
Srce na teren il' skidamo dres sa tebe!!
Guzina? Valjam se nije mi dobro.
Kone moje sa "šugavice", spavate li mirno.
Mladost daje Zrinji protivnika, a Zrinja daje Čeliku. Pa Čelik daje Slobodi, a Sloboda daje Širokom. Široki daje protivnika Sarajevu a Sarajevo Veležu. Velež daje Želji a Željo daje Zvijezdi 09. Zvijezda daje Cityju a City daje Borcu. I Borac konačno daje Mladosti. Kad tim igra sa ekipom koja mu daje protivnika taj tim naredno kolo igra sa Radnikom.
TEŽI DIO ŽDRIJEBA ( s izuzetkom Slobode) Zrinja Čelik Sloboda Široki Velež Željo LAKŠI DIO ŽDRIJEBA Zvijezda 09 City Borac Mladost
ovaj je ubacivao Želji. Da ne bi crvenih oba meča bi bio igrač tekme
"Ko nema sreće sa prezimenom ima sreče u ljubavi" stara Kineska poslovica
Dobrodosao momcino...
Vidi mog rodje, mislio sam da ima samo u mom selu prezime GUZINA, treba bit ponosan ko ima ovakvo prezime, malo to ko ima, y. beno zvuči
Dobice po guzi(ni) od Celtica