Trener golmana
62
Gušo: Sve je u našim rukama
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, svi se Guše odlikuju izoštrenim umom i nadprosječnom inteligencijom, pa tako i ovaj. "Potrebne su nam dvije pobjede za baraž. " Ovu rečenicu će da izučavaju djeca u školama, svih uzrasta .
Vidi se da je na amidžu Ramiza. :)
Ko je ovaj lik? I zasto je on u reprezentaciji?
Guso brat!
Belgijanci najavljuju pobjedu pa vi mislite sta hocete..ni Estonija nije lagana ekipa za nas, tako da kad se sve sabere nema nas nigdje. Sto se prije prestanemo nadat, to bolje
Joj kad se sjetim kad je guso branio protiv danske tamo,razbili mu glavu
Guso, pusti vodu!
Gušo da ući i treneri jednog Begovića...otvori se zemljo
Realno zasto je Begovic branio protiv Moreuza? Tu je Sehic, tu je Buric...Ovaj Buric je dobar golman. Al neee...to sve sjedi na klupi godinama. E sad kad Begovic ne bude mogao i na golu bude neko od ove dvojice kod prve greske Mesa ce pricati..."moramo ga razumjeti nema iskustva u reprezentaciji".
Eto tebe isturili da das izjavu....Usrali ste motku I sad je to tesko oprat
Trener golmana Gušo?! Zato nam i jesu golmani kakvi jesu :(
daj neseri boga ti ja sam navijac sarajeva ali guso je dobar strucnjak golmana
@TOTORIINA veze ti nemaš !
I ovaj Guso ponekad voli da popije izgleda..
ubit će nas Estonija, a o Belgiji ne smijem ni misliti, šta je vama, a u tolikim smo gov.ima da i ako pobijedimo obje utakmice (što se neće desiti) možemo ispasti kao najgora druga reprezentacija kvalifikacija, zahebite ovo
Pametan, rodi ga majka!! Svi smo vidjeli kako je sve u vasim rukama. GRUNF je za vas pickin dim, kakve vi izjave dajete!!
Ma pobijeda BiH 100% ako Bog da!
@Sarajevo2020 A ako Bog ne da?
@shooter Piši propalo...
jest u našim rukama, ali i u rukama Lukakua, Hazarda, DeBruyne itd a nesto ne znam imamo li odbranu i golmana za njih, cak i da pretpostavimo da mozemo dati koji gol
@blueocean Hehe, htjedoh isti komentar napisati, i istu trojicu navesti...
volimo dramu i dzaba. i sto je najgore, dobit cemo tu hebenu belgiju na grbavici pa ce ga dzeko zabit u 90oj u estoniji ( ko ibisevic onim litvancima)...al jel' moram svaki put zbog vas visok pritisak da fasujem, pitam ja vas ?!