Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...on ce proci kao i nuri sahin...
alo retardu obrisi bale
nisam ja tvoj otac sine...
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojjoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Ako ce donijet mudru odluku onda neka se odluci za Man Utd gdje je vise nego potreban, a u Realu se nece naigrati puno...
ako donese mudru odluku neka ostane u borusiji. neka klop dovede par igraca sljedeceg ljeta i opet ce igrati u evropskom vrhu.
ti ces mene uciti o nogometu. znam da su igrali prosle godine u finalu lige prvaka. ali samo prodajom goetzea su oslabili i bayern im bjezi 12 bodova. otici ce lewandowski koji je jedan od top 5 napadaca na svijetu. i ako jos prodaju koju mladu zvijezdu dugorocno se nece odrzati tu. a vidjet ces ove godine nece daleko dogurati. ne mogu u ovom trenutku zadrzati igraca a to im je veliki problem. i nemaju siroku klupu cim im se subotic povrijedio pali su igri totalno. jednostavno su za 30 miliona sto su dobili za goetzea i sa novcem od finala lige prvaka morali dovesti jos nekoliko pojacanja osim Mkhitaryana jer igraju 3 takmicenja a plus su ove godine bile zavrsnice kvalifikacija za svijetsko gdje su se igraci izmorili. napravili su dobar koncept sa ovim mladim igracima ali ne uspiju li ih zadrzati i dovesti nove opet ce biti ekipa na sredini bundeslige.
prema klicu je momak 1991 godiste dvadesetpetogodisnjak..
momak je 1990 godiste ;-)
momak je 1990 godiste ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)