Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH koja je samo jednom učestvovala na velikom takmičenju i nije navikla na prihode i ekonomske dobitke SVE JE RECENO
haha kad objave đe su nestale pare od prošlog plasmana onda cemo pricati o ovim
lucky11 sta je receno? a koliko su puta ucestvovale srbija, hrvatska, slovenija...ni kod jednih nije brojka nesto velika.... sta sad to treba da znaci...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sport u BiH Nove sportske discipline u Bosni i Hercegovini:  - Dizanje kredita,  - Preskakanje rata,  - Plivanje u dugovima.  - Trcanje za zirantima... 
Dragomi je zbog stoke u savezu sto se nisu plasirali. Zao mi je nas navijaca i igraca lai sta da se radi,do nas navijaca sigurno nije.
Bolje sto nisu, manje para za lopove da pokradu. Svaki put kad BiH dobije pare dal MMF il klirinski dug, il kojekakvi krediti...smuci mi se. Jer se parlamentarci za sat dogovore kako to podjeliti.
Gubici, deseci, otočani... i hrvatski jezik ugrožen? Evo ga na klixu stalno, nema ni fudbala već nogomet, još malo pa okolotrbušnipantolodržač! Fuck off!
Za neuspjehe nase reprezentacije u zadnja dva ciklusa nije kriv Bazdarevic. Covjek je radio i trudio se koliko je mogao. Krivi su oni koji su ga postavili. Ako sljedeci selektor bude opet neko bez rezultata i ko ce se uciti na reprezentaciji, onda ce se ponoviti ista stvar.
Ako opet budu razmisljali kako ce ustedjeti na selektoru, na kraju ce izgubiti pare zbog toga. Ako im nije interes BiH fudbala na prvom mjestu, nek gledaju na vlastiti dzep, mozda ce im to biti motivacija.
ironijo životnaaaa
I niko ne snosi posljedice za gubitke? Savez NAPOLJE !!!
Aaa mislili su ovi iz saveza ponovo povesti familiju na prvenstvo sa drzavnim parama...
Od cega gubici, kad su ulaganja 0, nema stadiona, nema treve, infrastrukture... ne radi se o rezultatima, nek oni odigraju korektno i nece im niko nista. Al de brate u sta ulaze taj savez, mogu li se neki minimalni uslovi napraviti...
Poucan tekst. Hvala novinaru!
Nije gubitak ako nikad nisi ni imao, onda je valjda izostali dobit
"oportunistički" - hahahahahahahahahaha
BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD GUBI
Ivica Dačić je izazvao brojne negativne reakcije javnosti u Srbiji jer je otpjevao predsjedniku Erdoganu jednu pjesmu na turksom jeziku. Osim Ivice Dačića, na udaru jednog dijela srbijanske javnosti našao se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji u ovom snimku na poseban način hvali osmanlijskog sultana Murata. “Ovdje nema junaka kakav je bio Murat. Ovi naši nisu u stanju ni skute da mu nose”.
Cuj GUBICI od tog sto se nismo plaisrali, pa tako mozemo rec gubici sto nismo osvojili prvenstvo su oko 1 milijardu, to nasi unaprijed oprihodovali i rasporedili novac od plasmana na SP.
ako je tako, onda mi je drago sto se nisu plasirali, samo da ovi iz saveza nemaju sta strpat u dzep. lezi hljebu da te jedem!