Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bundesliga iz dana u dan sve jaca i jaca.Kao navijac BvB-a drago mi je za Bayern...
dva gospodina i majstora
naravno da će biti era BAYERNA,već je počela sezone ove! I čuj ne može da igra ko Barcelona , o moj Bože ! Zar moa da igra ko Barcelona da bude najbolji ? Radije bi da njemački klub vode Njemci,da u njemu igraju Njemci,da se ne prlja tim nekim španskim "cakama" al' et'.OVO ĆE BITI DOBRO,PREDOSJEĆAAAM. MIA SAN MIA
kakva era Bayerna ? pa nisu Messija potpisali , i pogledajte Barcelonu i bez Guardiole ? 18 pobjeda :D, Guardiola moze neke novine da donese , ali da Bayern igra kao Barcelona to je tesko :)
bayern je seljacki klub. Kada kazem seljacki mislim na to da u BiH 99 % navijaca bayerna su goli seljaci.
J,eb,a,la vam Barca, Real, Mourinjo, Franco i Katalonija f,am,il,iju. Psovat cu vam i m,rt,ve ako treba jer su ovo clanci o Bayernu i q,ur,ac, me boli za vase retardirane ciganske spanske svadje.
Era Bayerna sljedecih bar 5 godina, a i u svemu su vala najjaci, a i ona ce da otplate stadion, a da ne spominejm koiko su sada u plusu, uhh sta ce biti onda, kad bude para koo..
Katalanac i Madridista...hmmm :))) U svakom slucaju, sjajan potez, cak i ako Raul ne pristane.
guardiola igrao u al ahliju i sredio mu da igra u al saadu jebiga nepoznat raul pa mu se mora sredit
Raul mu moze samo profesor biti! HALA MADRID! Btw vrati se kuci Raul zamjeni mou-a budi trener kraljeva kralju!
e svaka čast tebi za ovaj komentar prika
Sad nek oni u Madridu gledaju šta od kraljevskog kluba napraviše! Glavni igrači im manijaci poput Pepea, Ramosa i sličnih.... Onaj smor zavadio i dva oka u glavi... Trunje im njihovo, pa ovo bi trebao prije svega biti sport. Jes ovo sad, biznis ali milioni klinaca gledaju to. Onom smoru bi trebalo zabranit da na stadion i kao gledalac dođe. Ovoj dvojici sve najbolje i da gledamo pravi fudbal.
hjooooj koja ljepota, nek njih dvojicu stalno drze u kadru i zene ce poceti pratiti bajern
Deutscher Meister wird nur der FCB