Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudui to je spanjolac mentalitet slicnom nasim , sarmiranje i te stravri . to nazalost ne prolazi na zapadu , pogotovo ne kod ozbiljni nijemaca
seljak
ati, kao gospudin . guradiloa je poznat kao dzentlimen u svijetu ati kazes da je seljak, razlika je u kulturi on spanjolac ono nijemica , take geste ne prolaze kod svabi mi juzni evropljani to drugacije svatamo .
izgleda da je on puko na nju cim je grli
bas je stvarno ljepotica , nevijerujem da pep ima sansu kod nije . inace frajer koji moze da povali koju trebu god hoce on je faca ipo
Guardiola je papak, lik za ludnicu.
goranpetrovic.81 ma ti si papak i za ludnice, naj bolije placen trener na svijetu od ljudi koji su mozgovi ekonomski sto vode bayern kao kompaniju mislim sada ne kao sportski tim, ati seljacino sad kao pametni od sviju ??
Trener koji igra "najhrabriji" tj. najofanzivniji nogomet danas. Protiv Bayerna je moguće igrati samo bunker i kontre, onaj ko se malo više otvori popije 5-6 komada. FCB je ranjiv jedino na kontre. A i bolje je da ne osvoje BL u rekordnom roku kao lani zbog forme u LP.
mače đido mova ćune ti štani :)
Hahaha ocam taj fol..
Je li ovo vijest?
Reče mu plavuša sikter hladno
Lagano njemački "odabij"... dajgle mu zubi ko da je na toži.
ma da nju pep hoce pala bi ona stari ko sljiva , covije nije nista lose mislio to je samo u ejfori bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)