Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspada se barca :D
Sta ce im on oni su jaki i bez njega netreba im niko vise
Novinarstvo je odavno otišlo u Ku*ac sa velikim K, pa Pique skoro produžio ugovor sa Barcom do 2018. godine, dakle, transfer nema smisla.
ovo je 100% laz klix pisi nesto drugo pametnije.. bayernu netreba zasad igraca nek citaju malo DE novine :D ovi iz klix su toliko opiceni ljudi da neznaju sta da objave pa onda moraju petljat hahah
Pique je na cijeni zbog nacina Barcine igre na posjed,ne primaju puno golova zato jer drze loptu u nogama a ne zato sto je Pique vrhunski igrac i ne treba nam,Dante je za njega izmislio odbranu,Boateng je tu,Martinez takode moze igrati DC,Kirschofer na posudbi se kali i Badstuber ce se uskoro vratiti sa oporavka.Ali vise bi volio Luiza nego Pique-a.
Cisto sumnjam da ce on doci ali otkako je Guardiola u klubu sve je moguce,svi njemacki mediji su objavili da Bayern trazi klasnog igraca u odbrani..
sta ce im ova rupa... novinarska suplja....
ah-a
koji ce im vrag, i vako kose sve pred sobom...
hoce Shakiru Pique je samo paravan :D