Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja gledam ove maliciozne komentare od strane Milanovih navijaca, pa se pitam sta je dovoljno njima, ili bilo kome, da se dokaze da je Barcelona najbolji tim svih vremena. Covjek dadne 5 golova u utakmici, 12 golova u 7 utakmica, ima tri uzastopne zlatne lopte, kolege iz kluba precesto ne razumiju njegove namjere na terenu jer je virtuoz, cijela fudbalska javnost koju cine najveci eksperti i historicari fudbala tvrde da je najveci medju najvecim, i onda se pojavi neki nadobudni navijac Milana koji kaze da ce Ibrahimovic nadigrati Messija. Pitam se: \"Forza Milan, ko god da si, vjerujes li TI u to sto si rekao?\" Ibrahimovic zablistao protiv Arsenala i odmah se bacio taj neki WOOOW efekat. :) Da je toliko dobar koliko ga ti u zvijezde uzdizes nebi dobio nogu iz Barcelone. :) Vise sam ja proveo vremena na Barcinom terenu nego on.
Gledajuci Mesia, zavolio sam gledati fudbal. Maestralno igra, jednostavno maestralno.
Mogo bi ga mojoj mami zabiti veceras
normalno da ce zabit 4 gola kad ima kompleks od svaba karali su mu citavu raju argentince
..Guardiola samo ti njega odmori malo u aprilu pa da ponovno pukne petarda..
Ovoga guardiolu jos adrenalin tuce. Smiri se malo glupane!
forza milan je.. ti ibra mamu i naravno berluskoni on bi to jako zelio..
preduhitri me :) mislit ce ljudi isti lik :D
meni samo nije jasno sto spominjete \"novopecene navijace\" itd. pa normalno da se neki klinac sa svojih 11-15 godina mora opredjeliti za koga ce navijati, a barcelonina igra utice na tu odluku (takvo je vrijeme doslo)...isto se tako moglo govoriti i za mene npr. kad sam prije 12 godina poceo navijati za barcu, i ja sam tada bio \"novopeceni\" zar ne? mislim, barcelona igrom skuplja navijace, vjerne ili ne, pitanje je
Za Barcelonu navijam 12 godina :) I sad je lose navijati za klub jer je uspjesan? :) Trebam navijati za Parmu pa da bi bio vjerni navijac??? Smijesno. Cak sad i ja imam zelju da se u finalu sretnu Barcelona i Milan. Da u krvi uguse Milanov ekspres uspjeh :)
Kao prvo ko je rekao da ce Ibra nadigrati Messi\'a . ja sam rekao da ce se malo setati kroz odbranu Farse, ja sam Mess\'u gore cestitao i najbolji je, ali me sramota sto zivim sa ljudima koji navijaju za klub samo kada osvajaju, nabijem ja takve navijace, razumijes!! NABIJEM VAS!!!
Pratim ja MILAN vec 16 godina!To sto ja osjecam kad gledam Milan je isto ono sto navijac Barce ili nekog drugog kluba(ne ovaj novokomponovani,koji prati Barcu,Real,Man 3 godine)... Milan je VELIKI klub i to ne moze niko osporiti... Vozdrica!
Bayern osvajac lige prvaka 2012! Zato malo smirite strasti :)
S Twittera - \"Djeco na Twitteru nemojte ovo čitati... Messi igra baš jebački!\". Ronaldo, jedini pravi - Messi is a joke. For me the best ever. - Rooney - \"Gledam utakmicu i nisam siguran je li ovo prenos na televiziji ili igrica na Play-stationu. Nevjerovatno!\", Radamel Falcao Atletico M. -\"Zaista je užitak gledati ovog momka...\", Jack Wilshere Arsenal - \"Čak više i nisam impresioniran ovim što Messi radi. Postalo je tako normalno da je dominantan ovako da me to više ne iznenađuje\", Jozy Altidore, AZ Alkmaar - \"Messi je jednostavno prejak\", Kevin Prince Boateng. - \"Messi je čudo, pa je li ovo moguće\" reprezentativac Holandije Ryan Babel. - \"Barca nije sa ovog svijeta. Messi je najbolji igrač na svijetu\" Everton Steven Pienaar. - \"Messi je jednostavno čaroban\", Fernando Gago. - \"Messi! Da, to je najbolji igrač na planeti\", John Heitinga Everton
druze, taj sastav Barce koji ti spominjes je primio 4 komada \'94 u finalu LP od Milana, i to kad su Milanu falila 3 glavna defanzivna igraca... i tad se je govorilo da ce Barca rasturit taj Milan pa su ih Dejo, Massaro i Desailly spustili na zemlju... lopta jeokrugla, i to je Arsenal neki dan jako dobro dokazao... ;)
uvijek cu mrziti Messija samo radi ovih novopecenih navijaca :s