Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još da se zbog velikog posjeda lopte ili previše dosadnih pasova ide u finale mozda bih ti i povjerovao:)
Di Mateo je pronasao dobitnu kombinaciju prosle sedmice....a vjerovatno i za sutra CHELSEA4ever
Lopte će ulazit u čelzijev go ko budala u kredit !!!
hehehe,,evo tebe opet euforican kao i pred utakmicu sa REALOM...obit ce ti se o glavu i veceras pa se neces javiti ovdje do sljedeceg utorka..:)
Presmiješan si dječko
Pise se rossonero, al se cita rossonjesra
Barça Bayern Bog Bosna Bošnjaci
Piše se rossOnero, papančiću
p.s. balavurdijo presmiješni ste sa svojim trabunjanjem \'penal, sudija\', probajte ga kome pristavit među tople somune, skinite taj mrak s očiju.
Naprijed braćo Katalonci, GRAD Sarajevo je uz vas, visca!
Uefalonijo kurvo Europska!!!
Vidi ovog jada što je ubjeđen!! Mora da su mu dojavili da će sudije biti na njihovoj strani po ko zna koji put! Fuj!
ovaj pod nickom ... pa ti si IDIOT i psihopata 100% pa nabijem vas navijace barse svi sto navijate od 2009 god. gdje ste bili prije niste se proculi Nikako do 2009 sta pricate svaki put kad je Barsa prolazilau LS pokrali su Arsenal,Real,Chelsea pa Milan daj ba nikad niste lijepo prosli uz pomoci sudija da vam dosudi Penal ili nekome poniste gool zbog Ofsajda..daj budite Realni i iskreni o svemu s Barselonom..veceras navijam za CHELSEA....ali sam vjerni navijac Milana kojeg je pokrala Farselona
Hajmoooo Chelsea GO GO !! Iako imam od barce dres i sve ali su jadnici pravi, od onog polufinala u ligi prvaka kad je bilo onako neposteno sudjenje SAD NEK IZGUBEEE !!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Najednom svi realovci i navijaci čelzija....jadno.... Ima da ih Barca natrpa ko punjene paprike...4-0 ..
Visca Barca, sto se tice Chelsea-a, pff Chelsea hahahahahahaha