Barcelona-Real Madrid
0
Guardiola: U finalu je sve moguće
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pinto bude branio, fasovace farsa jedno 3 4 komada, strah me samo da pinto ne izađe na poluvremenu. kad real načne farsu
Večeras Barcelona - Real Madrid 1-3
veceras Barca-Real 3-0.
messi me razocarao proslu tekmu kad nabi loptu u navijace, a mislio sam da je i on dingospo
a nije bolji jel?hahahahahaaaa.....daj ba igracete protiv golmana iz drugog tima, jel vas stid :D:D:D....vidimo se veceras ;)
AFERIM
MA DAJ BA NONAME NESERI JES MANGUP STO STAVLJA PINTA ETO VALDEZ JE KO BOLJI ... NESERI SVIJU TI BA ... A STO SE TICE GUARDIOLE JEDINI GOSPODIN U BARCELONI... AL REAL MADRID CE DA UZME !!!
joooj mangupa...cuj pinto je igrao u svim utakmicama kupa pa ce tako biti i u ovoj....svaka cast mangasu,bas imas damu ;)...sretno ceveras ;)
Guardiola je veliki dingospo!