Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li prob'o kalju?
Pa onda doš'o kod Halida na rakiju...raja je baš, ja se iznenadio. Raul je bio više za pojes' pa je on rakiju preskočio. Ali zovnu me često, čujemo se i pored njihovih obaveza prema klubovima. To im Halid ne može zaboravit!
Vi nacionalizam i u sarmi nađete,Bože sačuvaj :D
Al mi ide na krac ova klasifikacija "normalan", cuj normalan znaci ako nije to onda je nenormalan. To je isto kad sam ja sa roditeljima iso da upoznam punca i punicu pred zenidbu oni se odusevili kazu joj ljudi super, normalni... haj reko oni znaju ne prodje malo ja vidim da uopste nisu normalni. Ne nasjedajte na tudje procjene ljudi!!!
@TheOstruga volim te
Bordo jutro Ostruga :*
Kad ja napravim razljevak...
Ko mi je dislike kom?
Nana iskusna. Pusa za nonu :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad pojede 5 hurmasica poslije 13 sarmi onda je tek beg
al banjalucki cevap e ja
Kome je to vazno sta oni jedu i sta vole? Kakva bizarna tema.
Bogami, sarma je izgleda na meniju u Bayernu https://www.facebook.com/FCBayern/photos/pcb.1078307562185934/1078305915519432/?type=1&theater
A tek grah od juče uhhh
šta li bi reko za rakiju tek onda
Seronja je sigurno urlao kako je to tradicionalna srpska kuhinja i kako Banja Lučka nije u Bosni vec u tzv. smrdskoj.
kliX.ba eXspressmag.ba
Mora probati poparu :))