Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Pep dodji u Bosnu da vidis napadače, znači Velež dok predje centar stavi keca da će i Go dati . Finta je samo kako preko centra to nas .ebe
Fajić presudio malim plavim. Forza Velez
ma svaka cast Dinamu, u losoj ligi da takav kvalitet igraca koncentrisu i da imaju tako dobru poslovnu politiku.... Dinamo pa 100 stepenica iza ostali na ex-yu prostorima.
Guardiola tražio savjet od Bjelice ? Bahahahahahahahahahah definitivno najjači vic do sada...
Ne znam što im se uvlačiš, moj Pep. Ima dobrih igrača, Ali neće da trče!
Pep fasista nije BiH spomenuo hahahahahaha
Joj šuplje svega mi...
Samo pucajte minuse, ma šalio sam se, dovest će on bar pet igrača Dinama da pojača city 😌...ma hajte molim vas
Vijest je da se Spancu svidja Spanac Olmo. Ali eto da nebi bio previse nacionalan, ubacio je u tu pricu i Petkovica, koji naravno nikad u zivotu nece zaigrat kod Guardiole.
I to je vijest. Pa to svako normalan zna.
A sve sami bosanci
@Batlak10 pa u repki bih su svi 100% bosanci i nkakav uspjeh .. kako to?
A Bosnje??? Niko nas ne voli..
@valerij lobanovski Ti voliš Omera. Jako.