Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivi su sami sebi sto nisu bar remizirali u Napoliju. Kostalo ih je to prvog mjesta u grupi i desilo je se ocekivano,da su dobili jednu od top 5 ekipa trenutno u Evropi. I nije sudija 'ubio' utakmicu ,Ozil je... zalosno.
Partijaner: Bio je penal nad Ozil-om nema sta okrenuo ga momak ono se uvjek svira.
kad mu dade crveni ja ugasio tekmu. samo je upropastio utakmicu. tuga.
Rizzoli unistio mec ono nije crveni karton Penal jeste bio Szcsesny naivan ali crveni karton nije bio to je 100 %.
po meni najgluplje i pravilo i najstrozija kazna u futbalu penal + crveni karton. Zar nije vec dovoljno velika kazna sto je skrivio penal jos i crveni. Ako je penal onda bi sudije trabali davati maximalno zuti karton. Ali ako je zadnji igrac a nije dosusdjen penal onda crveni. Penal (90% gol) i crveni je prestrogo po meni ... bb
backlnblack slazem se sa tobom i demichelis u citiyu dobio oboje. a jos je uefa dogovarala da nema obe kazne odjednom.
Sudija je pretjerao sa crvenim kartonom. Kao da nije dovoljna kazna za tim da se svira penal nego jos i crveni karton, tako se bespotrebno ubija fudbal . Roben je prije starta golmana uspio da sutira i lopta je usljed loseg zahvata isla u gol aut, penal objektivno je bio i dovoljna sankciona mera, uz najvise zuti karton. Sudije su postale rak rana fudbala.
Donekle i očekivani rezultati, u oba dana Lige Prvaka. Ali činjenica da domacini uopce nisu postigli pogodak me je iznenadila. Čini se, bar što se tice ovih meceva. Da je revanš samo stvar formalnosti.
milan je totalni raspad ove sezone, a arsenal bi prosao dalje samo da je ozil pogodio stisli su ih bili u pocetku mislio sam arsenal win..