Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli i on prditi. Sve ste dali da kupite trofej Lige Prvaka i to najprljavijim arapskim parama. Cijeli svijet to zna. I na sve to on ide davati izjave o nekim kupovinama. Daj šuti molim te, spusti glavu, i nastavi primati prljave arapske pare.
namazan,namjerno ovo radi da rastereti ekipu psihički i da padnu u drugi plan ,zna stari lisac hehe
Kad pobjedjujes 7:0 u utakmicama liga prvaka i u engleskom prvenstvu ako rasturis Chelsea sa 5:0, onda si jedan od glavnih favorita i treba to da prihvatis, a ne nismo mi vako, nismo mi nako,
@vrhovni miš Teret je biti favorit. Juve ima taj teret, imaju ogroman strah od neuspjeha
@vrhovni miš, Guardiola je dovoljno iskusan da pilu okrene naopako, a teret favorita prebavi na druge. Po svemu sto gledamo City je nivo, dva iznad svih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodji u BiH, ovdje se sve moze kupiti.
Ma ne sikiram se ja za tebe