Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta si ti sad Samire rak\'o, a da ima veze s onim sto napisah??
@Rafael Nisu katalonci dio tvoje familije, ne brini se.
bosn.om hahahaha, pa jesi li ti normalan pa sjeti se sto su gallasa otjerali iz chelsea !!! ubit ce ga didier
i tako ispade barcelona cigani iz katalunje !!!
Abidal-ova prirodna pozicija je lijevi stoper, on je postao bek u Lyon-u by default, nadoknadjujuci povrede, a u reprezentaciji je igrao na toj poziciji dok nije bilo drugih opcija, a centar bio zauzet. Abidal, u konfiguraciji 3-5-2, gdje je on lijevi stoper, je medju najboljim na svijetu. A obzirom da cesto kiksa na pozicija lijevog beka, ovo je vise dobra nego losa vijest za Barcelonu.
Come on Chelsea Come on Chelsea
bolje za njega da stavi tourea, on jedini moze zadrzat drogbu...
Abidal je slabo igro protiv reala. Nije mogao ni robbena ni sergija ramosa pratiti na lijevom beku. Yaya toure i keita su opcije
Kako bi se to na sokeru moglo izvesti...:D Po meni su i Abidal i Martin dobre opcije.
Neka stavi Yaya Tourea na stopera, a keitu na zadnjeg veznog i eto!
ode iz Lige prvaka
I bez Pujola i Markeza ode Čelzi dalj nažalost