Prestigao Johana Cruyffa
0
Guardiola s 11. trofejom rekorder Barcelone
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u barceloni vec 15 godina nije bilo ni jednog hrvatskog igraca - klasicni tip majorizacije
Guardiola je u ove tri godine postao najveći trener svih vremena, svih klubova. p.s. Hvala gradu Barseloni i njenim građanima na svesrdnoj pomoći, podršci i prijateljstvu tokom najtežih dana naše historije a i kasnije - nažalost nema nas puno ali ima nas koji pamtimo!
savjet guardioli: dragi pep, ova zadnja linija s mascheranom kao stoperom je KATASTROFALNA, cijepaju ih po vertikali samo tako! zato predlazem, ako vec nemas puyola na raspolaganju, umjesto ove zadnje linije postavi jedan ogroman vezni red, jer ce barem znati iznijeti loptu i graditi napade, a ne mrljati, zay. eba. vati se i gubiti lopte pred sesnaestercom, a u odbrambenim zadacima ne sumnjam da ce biti barem jednako dobri kao ova trenutna postavka.
Pa sta je onda sa Rajkardom i predsjednikom Laportom. Eto Guardiola zasluzan za predobre igrace koji su mu dosli gotovi. Jel ono bila njegova taktika da Messi predje 6 igraca. Nek se dokaze negdje drugo ili ostane jos 5,10 godina pa cemo vidjeti jel tako dobar.
barcastuff barcastuff note on villa-ozil: the supposed ozil quote on villa is apparently being spread by a real madrid fan site without giving any reliable source note on villa-ozil: apart from players hitting each other, there are no reports in the spanish media about any remarks about religions vidite da je to laz koja je dosla sa fan kluba reala, nema nikakvih pouzdanih informacija da to ozil rekao, sukoba jeste bilo ali nikakve rijeci o religiji!
http://www.youtube.com/watch?v=4jLfC0fkvuI&feature=mfu_in_order&list=UL%C2%AD%1C%C2%AD
barcelonu ne volim iz više razloga a jedan je što su oni ćifutski klub, oni ih finansiraju i sl.
i da je reako i da nije, barcini navijaci ga vole
Wow ti vidio na faci, uvjerio si me da je Villa kriv. Sada uopce ne trebam cuti i drugu stranu price!
http://www.klikomat.info/pwn.php?ID=607
ja to vidim na faci! Ozila u zivotu nikad NIKO nije iznervirao i izprovocirao od kako znam za njega, villa je prvi, cim je 1. zna se da mu je morao nesto pravo ruzno reci!! Tako sve je jasno!
Sta ja znam, meni se cini da sam ja ipak malo veci gospodin...
@hamed Kako mozes sa sigurnoscu tvrditi da je to Villa rekao, kad znas samo jednu stranu pricu? Ako je Villa to rekao (iako sumnjam da jeste) treba ga kazniti.
Farca uzima i LS i spansku ligu garant.
Navijaci Barce bojkotujmo ! Villa mrs iz Barce! Nacisto nacionalisto fasisto!
miro - hrvatski igraci nisu dovoljni kvalitetni da bi igrali u Barci... islamofobi? tri muslimana igraju u barci, ako si zaboravio...
Villa napusta Barcelonu. Razlog su igraci-muslimani: Keita, Abidal i Afelaj! BARCA