Nakon prvog neuspjeha
0
Guardiola: "Ovaj poraz boli!"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@asd - bas tako ! Visca Barca !!!!
pa sta i real je ispo i to od drugoligaša...
@TEDI svaka cast! Ovo sto se desili, desilo se. Bolje i tu nego u LP, a Real samo sanjat moze da gradi nove police za pehare! :) Mes que un club! Definitvno. Pozdrav
@TEDI - svaka cast ! ovaj komentar je za 10 :D potpisujem :) Forca Barca,samo naprijed, zna se da ste najbolji ! Vase je da pobjedjujete a ljubomorni nek\' vam zavide :) Visca Barca !
Pijem ja kafu neki dan, kad mi zazvoni telefon. Ja pogledam, kad vidim zovem me Laporta. Javim se ja njemu, kad on meni kuka i kaze: \"Pomazi brate, hitno mi treba neki stolar, nemamo gdje vise ove pehare da stavljamo\". @ET Jel ti drago ???
E neka ste ga popusili bas mi je drago :D ! Dabogda nastavili tako .. Sad ce vam Real uzet La ligu i ispast ce te u LP i super :D ! @upucen U pravu si :D ... Svaki kloc moze upravljat onakvim sastavom ..
Samo naprijed Barca, eto nam i Runija Bosnjaka haman....
Kada ovakvi \'\'UPUCENI\'\' pocnu davati svoje komentare, dodje mi da odjavim interenet!
JAOO OVO JE ZALOSNO PA KAKO TO DA NISTE OSVOJILI?? :(((((((((( K.ONJU JEDAN UZMI TIM NEKI KAO SARAJEVO-ZELJO PA POKAZI SVOJU VELICINU, SVAKO BI ZANO POBJEDJIVAT I OSVAJAT SA BARSOM..
E jebi ga guardiola. Trebali ste ovo maznuti.