Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barsa isto kao da je trening radila,trenutno najjj bez konkurencije
Ide čovjek pustinjom mrtav umoran i skoro dehidriro i sretne beduina. Čovjek: - \"Gdje ovdje ima vode?\" Beduin: - \"Ideš pravo ovako u pravcu moje ruke i utorak skreneš lijevo.\"
Glupane, u prvom poluvremenu je trebalo dosudit penal za Porto. Pogledaj ponovo utakmicu, nisam ja ovdje da ti prepričavam. To što si pogledo hajlajtse na nekoj glupj stranici je tvoj problem. Ćao, ćao, vozdrica! .i.
Ljubomora je najgora ljudksa bolest :))) dojite gaaaaaaaaaaaa :))))
imaju 5 kjlucnih igraca xD
kako sad dva penala, majka ga ubila... ??? to je 1-2, messijev go, 1-3 i to je to. hvala, dovidjenja i prijatno...
Jeste bio penal, nema sta, ali je Barci ponisten cist gol (navodno ofsajd Messija), tako da se tu prica zavrsava kada su u pitanju sudije.
Guardiola: Osvajanje titule bilo teško, ali imamo sudije (Da su svirali 2 penala za Porto, k*rac moj bi ti davo izjave!)
hehe real madrid bio najbolji kada nije bilo kamera i kada je kralj dolucivao prvaka i sastav reala a sad nesto vi navijaci pricaju stidite se proslosti kad vi budete igrali nogomet a ne ragbi pricat cemo o svemu i novim 5 na nou campu
Ajde ba sta se k.u.r.c.i.t.e s tom Barcom, jesu najbolji al 3/4 vas navija za njih zato sto osvajaju sve zivo prethodnih godina! A naravo i sudije ih stite malo vise nego ostale, normalna stvar, najpopularnija ekipa, znas koji bi bio belaj za nekog sudiju da njih osteti, pa osudio bi ga cijeli svijet!
a jesu i pobjedili tesku ekipu- c i j e n a t o r. b a
Daj majke ti kako te nije stid pricati o sudijskoj naklonjenosti Barci... pa ljudi igraju ko da nisu sa ove planete i zapamti da nikad bolje ekipe nece biti na svijetu!
LjUBOMORNE DUŠE mogu da nam PUŠE BARCAAAA
@SAS ne rise
Odlucio ja da ne gledam tekmu, dosta mi više padanja,valjanja, plakanja od prošle godine... Al šaltam po kanalima kad ... gle čuda, pobjegla Abidalu lopta u svom šesnestercu, skršio lika koji je došo do nje i penala nema...Hajd reko nema veze, okrenem na Fox crime, odgledam onog pisca detektiva, završi serija, ja opet šaltam kad...crveni karton za Porto. Hajd vidio sam i drugi go, svaka čast, al valjda neće opet sudije bit 12 igrač Barselone i ove sezone ( Zaslužena pobjeda u finalu LP, u koje nisu zasluženo došli)