Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji je od murinja
Da ne zaboravim jos mancinija, balotelija, kusturicu, rihanu, lady gagu i ostale sa kojima nas mjesecima smarrate....
Ovo je dobar takticar prije svega i gospodin, ali previse su napuhali njegov odlazak, samo neke oprostajne vecere, oprostajno ovo oprostajno ono, pa nije on jedini velikan koji je otisao...
pričajte vi za ovog gospodina šta hoćete, murinjo je jedan obični cigan i majmun koji na najprljavije načine omogući svaki svoj trofej... real je bio kraljevski klub sve dok mu cigo nije došao na poziciju trenera. zahvaljujući njemu, i igrači su postali prljavi. za razliku od pepea za kojeg nikad ne možemo reći da se pojavio neki, hajmo reći skandal o njemu, on zna kako igrač treba da se ponaša na terenu, prije svega da bude čovjek a onda sve ostalo.
moze se mourinho kur.iti koliko hoce ali on kad se pogleda u ogledalo zna da ga je ovaj dingospo dobro izmokrio
Bio sam i ja prisutan, malo sam mu ga uzeo u sake. A ostalim deckima sam ga podojio...
@norm nije, messi guzi antonellu rocuzzu ukljucaj na google
messi sam dosao, nema ni curu a ni zenu
sogan dolma japrak cigara i kahva
trebaju messiju motorkom osjeći obje noge pa da vidimo kako igra hahahha
I murinjo takodjer....
J e b o vam on mamu vise dosadnu..