Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ispao ko fišek od Liverpoola koji ima dosta slabijih igraca od njega. realno, samo Salah i Van Dijk bi mogli upasti u ekipu M.Cityja. Mozda i Firmino. Pa pogledajte samo koga je Klopp imao na klupi. Jedan igrac Cityja vrijedi vise nego cijela klupa Liverpoola. I nikad, ali nikad se Klopp nije zalio da su mu igraci trube, nego uvijek govori da vjeruje u njih, da su dobri...i zato ginu za njega, jer ih poštuje. Nije baš sve u parama, moj Pep
Frajer se udara po nosu čistakom ! Bez finala LP od sezone 2010/11 a potrosio je 750m funti u to vrijeme. 340m funti za 4 sezone u Barsi 185m funti za 3 sezone u Bajernu 500m funti za 2 sezone u Sitiju O čemu priča ?
Pitaj Ranieria...
Ublehaš jedan, imaš para koliko ti treba pa što onda kupuješ osrednje igrače? Problem je u tome što su njegovi igrači precjenjeni, tj. ne vrijede onoliko koliko je dao za njih. Ali to je već druga priča. Svako može biti prvak sa vrhunskim igračima, ali on kupuje igrače koji će igrati ussranu tika-taku i dodavati se do iznemoglosti. I još priznade da je nula od trenera. Nije trener onaj ko osvaja sa najboljim već koji napravi nešto od osrednjih ograča. A on to nije.
A Conte sa onakvim mrtvim igracima uspio osvojiti ligu prosle godine, a ti sa skoro 2 top igraca na svakoj poziciji zalis se , ili Liverpool sa mrtvom odbranom vas razvalili
Majke vam neka mu dadu Messija i Ronalda pa ce mozda osvojiti ligu prvaka
Pa zar te nije stid nakon tolikih ulozenih milijuna reci da nisi kriv?
Nikakav si trener. Samo ides gdje su pare i ni tu nista osim domace lige i kupa ne mozes uzeti. Smijesan si Sefardu!
Jupp Heynckes je Broz za ovog uhljeba
Dok je glupih Arapa ovakvi ce se bogatiti na supljoj prici.
ahhahaha klado jedna
jarane kupi ronalda i mesija valjda ces onda moc pobjedjivat...pa sta hoces vise...klopp tito...doktor
Pepe odlazi.
A to City kao nema igrace svjetske klase? Rasturili su ove godine, ali se bez rezultata zbog cega su i doveli Guariolu. I pored dobre igre i ogromne prednosti u ligi nece osvojit nista vise od svojih prethodnika, a vise je para ulozio.
Konačno priznao da je ubleha od trenera i da sve što je napravio rezultat skupih pojačanja ili što su mu prethodnici ostavili.
E moj Pep, izvikan si nako bezze... Yuppu nisi ni do clanaka a vala niti Kloppu :)
Sminker obicni.