Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce se ovi licemjeri od trenera zaliti na potroseno preko 200 mil eura po prelaznom roku? Ja ovo ne pamtim. Dno dna!
Pa jarane ubaci dva igrača iz omladinskog ako ga uopšte imate plastikaneri jedni.
Zamor materijala, kad trce ko ludi svaku utakmicu po 90 minuta nije ni cudo.
Al budimo realni i lome ih svi redom
S obzirom kakve klizece trpe igraci city-a,dobro je pa uopste imaju igraca.
Hahahahaha gledaj pačenika u komentarima.. Koliko im je Guardiola nabio komplekse, pa ga ovako napljuvaše. 😂
Vidi stručnjaka i komentara hahaha. Pep je bio i ostao rijetko viđen genij. Koje to on sad "igračine" ima u timu ?? Jel to mnogo ili nimalo bolje od ostaka PL-a? Lik je iz temelja izmjenio način igre MC-a a rezultat toga je bodovna razlika. Jbga nema onog starinskog engleskog načina trči ,guraj, duga lopta pa šta bude. Iz tog razloga u Engleskoj i ostali mijenjaju način igre pa im i klubovi postaju konkurentniji u Evropi. Klix Menageri smiješni ste
@RayDonovanl vjerujem da znaš i zašto. Ne možeš od oraha praviti tikvenjaču i obratno. On je u Bayern došao na full ekipu sa stilom igre koji nije po Pepovom apetitu a nije mogao dovoditi igrače za način koji on praktikuje. Više je tu greška ovih koji su ga doveli ali i njegova što je htio to mijenjati. Doduše Bayern je nakon njega osvojio q.... isto. I ne možeš kao uspjeh trenera uzimati ligu prvaka pored Španskih klubova. To bi ti barem trebalo biti jasno unazad 10-ak godina
Ko ne prati fudnal pola godine,poznati igrači i treneri ga dočekaju u drugim ekipama.Današnji fudbal liči na fudbalske video igrice.
Ako je tako, onda je Wenger za Pepa - legenda. Covjek uvijek ima punu bolnicu u timu a opet nekako zavrsi u top 5 i jos se ne zali toliko. A Pep radi samo sa zvijezdama, kad je neki mladi kod njeg istreniran da valja... ne zna ti on to.
Zamisli Guardiolu u nekom klubu kao recimo Porto, Inter ili bilo kom drugom klubu gdje nema previse novca na raspolaganju, borio bi se za opstanak a da ne govorimo o tome da osvoji LŠ sa ovim klubovima.
Pep zna sta radi i kako radi.