Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kevin je nezaustavljiv kad krene naprijed. Međutim, moram reći da je za mene David Silva još bolji, jer je korisniji za ekipu i igra malo povučenije, te je zbog toga često u sjenci Kevina.
@gladijajator U skoroj budućnosti (5-10 godina) jedino PSG ili povratak u Barcu ako zapadnu u neku veliku krizu. Ostalo ne vjerujem. Ma ko zna... do tad se mogu pojaviti i još neki klubovi poput PSG-a i City-a ako ih preuzmu neki milijarderi.
Haha, a sta uradise bayernu, tek sad dosao sebi nskon 4god.
Kevin, dijete s Grbavice...
De Bruyne je zaista fenomenalan :) Uživancija mi gledati kada igra
Ti si obeco dace biti prvak u Engleskoj sa Mc . Koliko. si dovo igraca na svim pozicama imas po 3 igraca, igrate pod strahom. Drugi klubovi nisu nista kupili vi pretplacivate igrace a druge pocijenujete u Ligi.Kada dojdu povrede kod kljucni igraca odnace gubiti i po 3 utakmice.
Uistinu odličan nogometaš i ne čude pohvale velikog trenera Pepa Guardiole...
de Bruyne je dijete Messija i CRonalda.
SeS