Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, dugo je igrao u Italiji, cijele dvije godine..
Guardiola je vec se dogovorio sa Galliani i Berlusconi koji mu je garantovao kompetitivan tim sljedece sezone.. Pep obozava Italiju gdje je igrao dugo vrijeme i Milan mu je uvijek bio broj jedan opcija poslje Barse. A da ne govorimo da mu je zena stylist a Milano je centar svjetske mode.. Nadam se samo da Milan uspije da se kvalifikuje za CL iduce sezone.. bez toga je tesko i samo od toga zavisi, misliM!!!
Ja sam očekivao da će Amara Osima zvat ipak je i ovaj plavac :)
CRKNITE F.C.CHELSEA JE JOŠ UVJEK AKTUELNI EVROPSKI PRVAK I PREMA TOME MORATE IMATI POŠTOVANJA I USTAJATI KAD TO IME SPOMINJETE
Guardiola je rekao da neće u Chelsea jer ne zna voziti autobus hhaha :D
Guardiola je vec dogovorio sve sa Milanom i preuzma ih od naredne godine.
Jedini klub za njega u Engleskoj je Manchester united i eventualno Arsenal. Ovo ostalo su skorojevici. :)
Chelsea ispao hahahaahhahaahhahahaaahahahah