Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji gospodin ! ! !
Jes\' mu ga ljudina kulturno uvalila !
Cim sam vidio DAO IZJAVU ZA MAGAZIN \"AS\" nisam dalje ni citao
kako ste to kretenski preveli. Čuj svjetski trener??? Najbolji trener na svijetu/u svijetu....E koji ste vi p-a-ć-e-n-i-c-i...
Ajde ba Pep! Prvak Europe i kao igrač i kao trener (2 X)... I uvalio petardu Special Fiveu. Ima bolji omjer u međusobnim susretima. 5 pobjeda Pepa, 4 nerješene i 2 pobjede Mourinha. Previše skromno.
have you see,prvo pažljivo pročitaj pa onda komentariši šta je čovjek htio reći.Sigurno se nije prepao onog prepotentnog idiota ( Murinja )s kojim se igrao kad god je zaželio i pokupio mu sve trofeje ispred nosa.
Real prvi ovaj odma kuka.... sad lafo prica o nekavom povlacenju blabla