Daily Star Sunday
140
Guardiola mijenja Fergusona
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ima logike"...Što bi rekao Čombe...
Neeeeeeeeeeeeee..........
Kad ode Fergy Unitedu slijede teski dani. Niko drugi od one gomile smetljara nece moci napraviti ozbiljnu ekipu :D
AKO OVO, AKO ONO.... boze t sacuvaj zaboli me tuki za njihove sapunice, i za milione jos manje. Ja imam 14 maraka u dzepu i drugih briga...
Juhu, opet express izbacuje nove hitove hahahah
Da Gvardiola nije dobar izbor ni za jedan Manchester,a pogotovo on NE MOŽE voditi united.Vjerujem da bi se snašao u Italijanskoj ligi ili da nastavi u nekoj Španskoj ekipi,ali Engleska ili Njemačka-to nikako.
Mick Phelan je covjek koji je s fergusonom 13 godina kao pomocni trener, i bilo bi smijesno da se dovede covjek koji veze nema ne samo o Unitedu nego i o engleskom fudbalu, a da ne govorimo o njegovim ''dokazanim'' trenerskim sposobnostima jer je vodio vec izgradjenu Barcu koju bi vodio i Miško..samo se pravi prica kako bi mediji imali o cemu pisat..
E moj prdo Fergi neznas hoces li ti na kormilu ostati a kamoli Nani,ode ti portugalac u London.
Ma neeeeeeeeeeeeeeeeee......... Novogodisnja sala :D
de ljudi sta vam je. nece babo ferguson nigdje. njemu jos par godine u utd se pishe. ajde sada izpuste se nabrzaka.
dovoljno je velik da je dva puta pobjedio Fergusona!!! Jednom u Italiji,jednom u Engleskoj
Pep nece preuzeti United. Mali je jos.
nije PEP za uniteda... al kako god mislim da ce oni obojica zavrsiti u 2 manchestera u CITIJU i UNITEDU i Gvardiola i Murko e sad koji ce u koji neznamo...al garant ce tako biti jer sve se poklopilo... Citi definitivno mijenja MANCINIJA to vise i ptice pjevaju na grani... isto tako FERGUSON se više zasitio a i star je, hoce u penziju Gvardiola godinu dana odmara i ceka Murinjo u problemima u realu i sam izaziva otkaz... jos samo jupiter i mjesec da budu u pravom kutu i liniji...e eto ih da se ponovno tuku i pune britanske naslovnice!
eee to mi se nesviđa nije mi Pep za klupu po meni najveceg kluba zadnjih 20 godina(iako nisam fan uniteda) bolje mi Jose ba tom mjestu bio nije Pep za Premierlige