Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barcelona ustvari ima dug od 442 milijuna eura, potvrdio novi predsjednik kluba... http://www.sportskiportal.com/fudbal/barcelona-u-velikim-dugovima.html
nosonja, ti si jedna neotesana SELJACINA !!
Ibrahimovic ima godisnju platu €9,5 miliona i nikako se ne uklapa u igru Barce. Zasto onda da placaju tolike pare igracu koji ce vise sjediti na klupi nego igrati!? Logicno je da su ga se rijesili. Iduce sezone ga Milan mora kupiti (takva je klauzula u ugovoru), a za ovu sezonu je posudjen jer ce onih 9,5 miliona Milan placati, a kad potpise dugotrajni ugovor sa Milanom, plata ce mu biti manja - oko 8 miliona. Barca nije izgubila 70 miliona na njemu vec 25. Eto\'o i da je ostao, ove bi sezone otisao kao slobodan igrac jer nije htio produziti ugovor. Na kraju se ospostavilo da je Zlatan bio ogroman finansijski promasaj Barce, a vjerovatno ce biti hit u Milanu. Usput, navijac sam Barcelone! @sky: No comment.
Dao bog da polomi obje noge!
@sky na posudbi je ali pod uvjetom da ga milan mora ali mora otkupiti do pocetka druge sezone ovo je netacna informacija.
Inter je moj san najbolji klub na svijetu. Barcelona je moj san najbolji klub na svijetu. Milan je moj san najbolji klub na svijetu. E moj Zlatane.
i neka neko kaze da Real ima lose poslovanje,,,sta reci za Ibru izgubili su na njemu 50 miliona...
Nije znao da je Ibra derpe zato ga je otjerao
www.just2cool.com.ba
sta li vam hoce to da pametuje?! da su u takvim dugovima (kriza pa prodaju zlatana), onda ne bi kupili villu i mascherana. zlatan nije vise u barceloni iz cistog razloga, ne uklapa se u stil igre!
potpisao ugovor na 4 god i nije posudjen,jer spanci su u dugovima i trebaju lovu tako je zadnja izjava bila,pa dobri konji se prodaju kad je gusto i kad se mora izvuci iz krize....
Ibrahimovic nije igrac koji se uklapa u filozofiju filozofa iz Barce, jer je cigan, skrt, i ne zna igrati odbranu. Hm..zvuci kao da igra u italiji. Pa i igra. Ako tamo nauci da igra timski mozda ga i vrate u Barcu.
jao kako ovo volim da dazem...pedercicu..popusi mi ga :D
joj istruhli bosanac kako mi picis po zivcima tvoje je proslo jarane idi u italiju nisi ti za fudbala gvardiola je za tebe otac fudbala
Farsa je siromašni ciganski klub. Hvala. Ćao.