Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas besic je uspio koliko toliko. istina da je vrhunski igrac. Al djes na bosanca :D
Tako ga je dobro sacuvao da nam je zabio samo jedan go koji im je donio pobjedu i 3 boda a nama 0 ... Nista protiv Besica dobar je igrac ali nikad nece biti tako dobar da cuva Messija. Btw, razbice ih Barsa
Messi ako ima dobar dan niko ga ne moze cuvati, ako ima los dan ne treba ga ni cuvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
igrac je nema tu sta, ali moze se on zaustaviti
Napad nikada ne moze biti tako dobar kao sto to moze odbrana. A samo iz iz dobre odbrane ide se u ubitacne kontranapade.
jeste - vidjeli smo prije dvije godine u polufinalu Bajern-Barca!
Prije dvije godine rezultati: Bayern-Barcelona 4:0 Barcelona-Bayern 0:3 Trener Jupp Heynckes Pepe doveden da poboljsa rezultate, pa ti sad vidi.
Nikakav si ti strucnjak, nas Pape je uspio to o cemu ti pricas da nije moguce...#Pape #Besic
Guardiola, a koga ti treniraš, za tu siću, a profesionalac??? Ko veli, uzalud vam trud svirači. Auuu, ti pravo zaglavio. What a Mess. A Robben i Ribery, oćel se oporavit, kad si vako sav pozitivan? Svašta.
Bayern je bez Robbena i Ribery-a kanta ekipa, razbit ce ih Barca
Ubit ce ih barca
Vamos Madrid!
hahahahahaha
Neka,neka.. Nisu nas trebali ljutit...
gdje ces messija zaustaviti :D
Normala!