Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guaridiol je najbolji trener na svijetu za lige, ali nije neki strucnjak za velike utakmice to se pokazalo u polufinalim LP-a gdje ipak moras malo promjenit stvari,a ne uci u utakmicu kao da igras protiv Hannovera.
Paša moj, ti Ranieriju možeš samo cipele da čistiš.
Ovi što mi pucaju minuse nek mi odgovore da li bi Guardiola sa Leicesterom osvojio Englesku ligu ? Ne bi , a znate što ne bi ? Zato što je čovjek proračunat i inteligentan i bira samo klubove koji imaju jaku podlogu iza sebe. Realno i moja nana bi bila "veliki stručnjak" sa Barcelonom, Bayernom itd. Nek dođe gospodin pa preuzme WBA npr pa nek osvoji nešto i imaće moje poštovanje.
A da li bi Ranieri osvojio titulu sa WBA ili Aston Villom?
Bayern smijeni trenera koji osvoji trostruku krunu...(kao trebao u mirovinu na kraju, a s Guardiolom potpisali predugovor 6mj. prije kraja prvenstva)...dosao si u Njem. ucit, a odmah uveo tiki-taku, hebes ucenje takvo sa milju dodavanja na centru i igranje za posjed lopte...veci strucnjak od Mourinha nikad ne ces biti(iako ima malo antinogometa, uzet s Portom i Interom ligu prvaka pored ostalih klubova je umijece)
Samo što je prije bilo dalekooo lakše osvojiti LP sa Portom jer su klubovi bili daleko izjednačeniji, a i Mourinhu se posrećilo što su svi favoriti ispali prije susreta sa Portom. Porto je u osminifinala igrao protiv Lyona, u četvrtfinalu protiv Uniteda, u polufinalu protiv Deportiva i u finalu protiv Monaca kojem se Giuly (njihob najbolji igrač) povrijedio odmah na početku utakmice...
Jedini protivnik protiv kojeg je Porto igrao je bio United i samo tada su bili u podređenom položaju dok je sada npr. Simeone sa Atleticom bio u podređenom polužaju i protiv Barce i protiv Bayerna, a bit će i protiv Reala u finalu... Za mene će biti veći uspjeh ako Simeone osvoji LP sa Atleticom nego što je to uradio Mourinho sa Portom ako pogledamo protiv kojih klubova su Porto i Atletico igrali ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pep će otpepati ali sa milionima. Plus njegove titule svi sanjaju. Hejteri će uvijek hejtati, boli čovjeka uvce.