Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DASITI TREMER ISNOVA TIBI DOSOU ZELJU ATKA MI!!!!!!!!!!!!!!
Ja ću samo još nešto reći: prvi strijelac serije a ove godine je fabio kvaljarela, motaj kablove, gasi mješalicu
Iskreno se nadam da će Guardiola doći u Juventus. Stari sam navijač Juvea, još od vremena Baggia, Ravanellia, Del Piera, kasnije Zidanea i Nedveda. Zavolio sam Juve zbog takvih velemajstora koji su u tom klubu uvijek patili zbog taktika i strategija talijanskih "stručnjaka". Dobri su to treneri, često su i uspješni, ali je taj fudbal loš za gledanje.
NOŽ KOLAC SDAOVAC!
Celavi blefer samo i moze vodit najbolju momcad lige, haj preuzmi Milan pa nesto ostvari.
Kad je tako nek preuzme Kaljari da ga vidimo!
Preuzima samo klubove koji dobro stoje, Barca, Bayern, Man City. Pa budi mudonja i preuzmi nekog losijeg i digni ga, al' jok :D i sad ce Juveta koji ima 7 titula zaredom u Italiji. hhahha
@Shmeky7 100% si u pravu.. Ima novca/slobodu za kupovino koga hoce. Lako mu je to... Nek trenira Real Sociedad, Deportivo, Sampdoriu ili slicno. Vidjeli bi njegove sposobnosti...
@Shmeky7 Ti timovi imaju velika ocekivanje, nemoj zajebavat evo i Mourhino je vodio Utd. pa sta je bilo, dodje drugi trener i sve ih poslozi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Patkica!
Taj ne dolazi ako ne potrošite pola milijarde
@Bh1hrvat1 Neće Pep ni doći ako mu ne obećaju pare za pojačanja. Nadam se da će doći. Juve igra očajno. Jedino ih spašava što su u Italiji svi u gorim govnima od njih. Forza Juve!