Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mozete reci da je lahko voditi barcu i slicne gluposti, uvijke je teze motivisati igrace koji su sve osvojili da to ponove nego one koji nisu nista.osim ronalda i casillasa u realu niko nista nije osvoji, tako da je njih puno lakse motivisati, razmislite o ovome pa cete vidjetida je tako...
ovakvu Barcelonu bi i ja mogao voditi; nema tu nikakve posebne pameti, kazesh momcima izadite na teren i malo se zabavite i to je to! navijam za Barcu od malih nogu ali realno Jose je uz sir Alexa daleeeeko najbolji trener u danasnjem fudbalu.
ja ipak mislim da ce on zavrsit ko i rijkard...i on je slovio za jednog o najboljih na svijetu dok je barcu trenirao a gdje je sad?? al eto mozda i grijesim uglavnom vrijeme ce pokazati :)
pise 26.02.2011. u 11:31 ma kakav trener stavite nekog retarda da trenira barcelonu i bit ce prvi sa onakvim igracima,daj te mu igrace iz sarajeva pa da vidimo koji ce biti na tabeli ....covjek koji ovako nesto napise, definitivno nema veze sa fudbalom ali definitivno ;)
ma kakav trener stavite nekog retarda da trenira barcelonu i bit ce prvi sa onakvim igracima,daj te mu igrace iz sarajeva pa da vidimo koji ce biti na tabeli
Bolji i od tebe??????????? ajdeee izgovori to hehehehe
jel ovo on preveo necije rijeci? dobar je bio prevodioc u barci, nema sta
Vrlo bitno sta ovaj Portugalski p...r kaze.