Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bolji je jupp trener za 5 klasa od Pepa ,dajte pa nas coban sa vlasica bi mogao da vodi barcelonu ..
Guardiola, Rummenigge, Hoenes, Kaiser Franz Beckenbauer, Gerd Mueller Sammer...koju ekipu sad Bayern ima...od rukovodstva pa do igrackog kadra.
Lako mu je bilo voditi Barselonu, sa onakvim igračima. Nije on neki vrhunski trener, to ce se i vidjeti kad preuzme neku drugu ekipu.
Ne volim bayern ! Samo BvB !!
Ko što rekoh,ovaj je isto Mourinho,samo što će Mou sve reći u lice,dok će se ovaj praviti fin,do zadnjeg trena . :)
PA da pratis nogomet znao bi da je covjek dobar trener i da bajern ovu ekipu ima vec godinama i da ne mogu nigdje nista. U redu osvojit ce njemacku ove sezone al LP nece. Kod njih je to glani cilj. A pep i jest trener za vrhunske igrace.
Jupp je puno bolji trener od Pepa i najbolji trener u Njemačkoj, to je pokazao više puta ko prati njegov rad....a onaj žućo iz BVB ima mladu trkačku ekipu i jednostavno uzima ljude tom igrom jer su momci mladi i mogu što se kaže "životom igraju" ;)
Ne pratim toliko ovaj sport ali koliko sam primjetio Bayern M nikada nije imao pretjerano zvucna imena koliko je uspjeha imao. I da pojedini su u pravu Bajern M je cesto u zavrsnici takmicenja a tako ce i ostati jer se kod njemaca trenira za 120+ minuta igre a kod nas jedva 70 poslije 70-ete vuku se po terenu.
nit se pita jup nit se pita pepe. bajern placa i odlucuje
ajde ba, Bayern je spreman svake godine da osvoji ligu prvaka... uvijek se bore za titulu i uvijek imaju talentovane igrace pa je opet ne donesu kuci...
dolazi pep kad je vec sve gotovo i spremno za osvajanje lige prvaka. bayern, je vec bio u dva finala u zadnje tri godine. poslije toga su postali jos jaci, znaci zreli su da osvoje. to je i pep uvidio pa je zato izabrao bayern
Glupog clanka,sta ima veze sto je ovo govorio prije par dana a vi sve bukvalno shvatate,Pep je govorio da ne bi nikad pregovarao s ekipom dok je Jup trener tj da je preuzme sad ili da Jup da otkaz,Heynecks je najavio odlazak u penziju nakon ove sezone i naravno da ce se traziti novi trener i siguran sam i da je sam Jupp preporucio Pep-ea i ovdje nema ni rijeci o nepostivanju vec o pametnom potezu Bayernu.Navijam za Bayern nadam se da ce dosta toga dobrog donijeti ali dok se ne vide rezultati pod njegovim vodstvom niko nema prava pricati protiv njega.....
cccc, koji dvolicnjak
@realno si glup
koga vise boli q.r.a.c sta ovaj cigan misli, pa bayern ako ne osvoji sve ove sezone, onda sljedece osvaja 100% jer imaju takav igracki kadar. Mislim sta on je opet genije jer dolazi na gotovu stvar?????