Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Apsolutno smo bili bolja ekipa." Ne znam koju je on utakmicu gledao. Pomiri se cinjenicom: Bez Messija ove tvoje furke na pale. I smanji malo perfekzionizam, prevazidjeno vec par godina.
Hahahah ostani a da ti onaj brat arap smanji platu na nivo jednog bilica ili moyesa,aha osto bi,bizi ba za namjerno si iso u bayern da dignes sebi cijenu,pa tamo bi bayern bio prvak i da nema trenera,sad prosipas demagogiju lafo igrali dobro,pa tvoja plata je 17 miliona eura godisnje,ekipa najvrefnija u engleskoj i ti cetvrti pa to bi i nesa mogo da ne zaljeva teren
Kako im je sinoc nedostajao Dzeko, to je nenormalno. Sve znaju, dodju do gola i ne znaju dati gol. Onaj Aquero je pravi invalid i zaista mu treba konkurencija. Ako Dzekin ugovor nije otkupljen, najbolje im je bilo da i njega i Hurta povuku nazad.
Sve u svemu, izgleda da je Manchini najbolji trener kojeg je City imao.
Pare su razlog smrdljivi Katalonče !
Susic bi znao voditi City
pobudalio, šta li?!
par,e pare pokrecu svijet, politiku i nogomet
Ovo je dokaz da je ovaj lik samo prosjecan trener,mogao je uzimati titule u ligama gdje ti klubovi vode glavnu ulogu 100 god ,kao sto su Barcelona i Bayern i gdje te klubove dobio gotove formirane od svojih predhodnika.
Aj ti u neki low budget klub pa se dokazi!
ja sam.mislio da je ovaj city los samo na sokeru, al Bogami...