Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ti je tesko Pepe...evo I meni se skupilo...
chombe ti sabrane nije ni do koljena
sarane*
Pa kako ce ti se desit kad si vodio samo dvije ekipe do sad
hoce da kaze da mu nikad pola ekipe nije bilo povrijedjeno
Teshko mu ko Papetu kad se prejede graha!
Jadni Gvardiola, ostalo mu samo 7-8 svjetskih prvaka na raspolaganju, kako da pobjedi Eintracht? A samo 10 bodova bježi Wolfsburgu!
Ko nema problema...samo da mi je znati
Pep, Ibra kaze da je znalo biti i kriticnije
Hajmo bolije jangeče pojiesti dok je vruča hahah :-)
I opet jaci roster od ostatka lige imaju.Pokupovali sve sto valja nemaju se sta brinuti za ligu
zamisljam scenu da se qvardiola davi negje u zivom blatu a naidju zlatan i mandjukic..koji bi mu prvi dao ruku spasa 😂
Mislish, ko bi ga prvi poguro nadole?! E i ti si Sanja namazana, ko te ne zna...
vrlina najvecih je kada je situacija izgubljena, da izvuku maksimum..
sada ti je sansa dovesti jos kojega spanjolca pa od njemackog giganta napraviti spanjolski ciganluk .. .
Već dvije sezone nismo imali ni blizu kompletan sastav. Sav teret je na igračima koji su osvojili LP tada. Pojačanja iskreno nisu dala ono što se očekivalo u zadnje dvije sezone. Zato Bayern pod nužno za sljedeću sezonu mora dovest par dobrih igrača.
benatia odlican igrac, bernat mlad i perspektivan za one pare za koje je doveden dobar je, xabi alonso isto igra solidno, lewandowski 25 utakmica 14 golova i 5 asistencija sto je odlican prosjek ne razumijem koja su to pojacanja toliko podbacila. a nece sada prodavati igrace koji su osvojili ligu prvaka i kupovati nove zato je i logicno da ti igraci drze klub.
@schikeria, xabi, rode, gotze igraju solidno, to je tačno ali u Bayernu koji svake godine pretendira na sve trofeje nije dovoljno igrati solidno. Lewa, benatia, bernat su ok. Neće prodavat igrače(rib, robb, schw..) ali se znalo da ne mogu 3-4 g. igrat na najvišem nivou ako me razumiješ. @ Jugosloven, Bayern je iz Dortmunda kupio samo Gotzea, ne razumijem čemu toliko kmečanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je ovima u FK Sarajevo da imaju bar 10% tih tvojih problema pa da Sirokom bjeze desetak bodov
E haj sad.